SWAP Lucky Star
-
- Quad:: ACCESS LS 650 cc :)
- Imię: Łukasz
Re: SWAP Lucky Star
Kraków tu jest jak ma czas Kaman cb500 z której okolicy Krakowa jesteś ??:)
- kaman cb500
- Quad:: LS CB500
Łuki83, jestem z okolic alwerni pod krk...
- kaman cb500
A ty po jakich okolicach latasz???
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m_2uwIRDLzg[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
tak tak mój syn ma zielone włosy !!!!!!!!
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: ACCESS LS 650 cc :)
- Imię: Łukasz
Kaman to my jesteśmy druga strona Krakowa jak Nowa Huta ale fakt jak coś to można się gdzieś ustawić tylko kto ma lepsze tereny ?:)
- kaman cb500
Nie wiem jak wasze strony, ale u nas jest sporo lasów i tor przy A4 w miejscowośći Grojec.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Marcin ta lampa z soczewka to orginal czy ktos to samemu kombinowal?? Wyglada kozacko
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
samemu zrobiona na soczewce z Hondy Civic i w to wrzucony xenon
niebawem może nawet do końca tygodnia tez wam zaprezentuje soczewkę w moim quadzie ale ja mam ciut inną koncepcję jak zrobię to pokażę
niebawem może nawet do końca tygodnia tez wam zaprezentuje soczewkę w moim quadzie ale ja mam ciut inną koncepcję jak zrobię to pokażę
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Taaaa idealny temat na zawinięcie dowodu rejestracyjnego
Nie żebym był przeciw, wręcz odwrotnie jestem za xenonem tak w quadzie jak i moto /po prostu widać pojazd z daleka nawet kosztem pizgania po oczach, chociaż dobrze ustawiony nie powinien rażić/ ale pierwsza kontrola i dowód leci bez najmniejszej dyskusji, chyba że tylko w terenie latacie.
W quadzie może aż takiego problemu z oślepianiem nie ma jak w moto /przyspieszając i ostro później po heblach / dosyć mocno światło wędruje góra dół i wku....ia innych uczestników ale przynajmniej widzą że coś jedzie i to z daleka.
A jak już bym szedł w xenon w soczewie to w bixenon np. jakaś soczewa od meśka w miarę świeży rocznik /montowałem kiedyś / i wygląd był i przede wszystkim świeciło jak trzeba.
Nie żebym był przeciw, wręcz odwrotnie jestem za xenonem tak w quadzie jak i moto /po prostu widać pojazd z daleka nawet kosztem pizgania po oczach, chociaż dobrze ustawiony nie powinien rażić/ ale pierwsza kontrola i dowód leci bez najmniejszej dyskusji, chyba że tylko w terenie latacie.
W quadzie może aż takiego problemu z oślepianiem nie ma jak w moto /przyspieszając i ostro później po heblach / dosyć mocno światło wędruje góra dół i wku....ia innych uczestników ale przynajmniej widzą że coś jedzie i to z daleka.
A jak już bym szedł w xenon w soczewie to w bixenon np. jakaś soczewa od meśka w miarę świeży rocznik /montowałem kiedyś / i wygląd był i przede wszystkim świeciło jak trzeba.