Kupię Outlandera 650 lub 800
Re: Kupię Outlandera 650 lub 800
No ale Rumunia............. będzie zabawa !!
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Póki nie zrobił bym tym quadem jakichś 500 km to nie pojechał bym w tak odległe rejony.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Quad jechał bez problemu. Wylałem olej z filtra i to wszystko. Jest tylko trochę poturbowany wizualnie.
Jakbym wiedział Piotrek, że takie imprezy robione przez Was nie skończą się na NI, to nawet d... bym sobie nie zawracał Rumunią.
Pojadę, jak zdąże go poskladać.
Jakbym wiedział Piotrek, że takie imprezy robione przez Was nie skończą się na NI, to nawet d... bym sobie nie zawracał Rumunią.
Pojadę, jak zdąże go poskladać.
Zawsze robimy coś latem tak jak i zimą. Może mniej nagłaśniamy niektóre wyjazdy np. w zimę problem z noclegami ale dla chcących miejsce zawsze się znajdzie,ogarniamy cztery pory roku! zapraszamy na Quadowe Zakończenie Wakacji 28- 30 sierpień będzie trochę zabawy przeprawowej
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
Dzięki za zaproszenie. Czytałem.
Cały czas myślę.
Nagle Rumunia stanęła pod znakiem zapytania. Nie wiem czy się wyrobię z quadem.
Ogólnie cieszę się, że przy okazji zobaczyłem uszkodzoną osłonę przegubu teraz. Po Rumunii mogłoby być za późno na ratunek i potrzebny byłby cały przegub.
Cały czas myślę.
Nagle Rumunia stanęła pod znakiem zapytania. Nie wiem czy się wyrobię z quadem.
Ogólnie cieszę się, że przy okazji zobaczyłem uszkodzoną osłonę przegubu teraz. Po Rumunii mogłoby być za późno na ratunek i potrzebny byłby cały przegub.
- Miłosz
- Quad:: 2001 Kawasaki KLF 220 / 2003 Arctic Cat 400 4x4 FIS / 2004 Yamaha Grizzly 660
- Imię: Miłosz
I tu sie myliszDKfan pisze:Viscolock czyli automatyczna blokada mostu działa wyłącznie z zapiętym 4x4 a nie podejrzewam żebyś tak próbował driftować.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
a to nie wiedziałem że Viscolock działa gdy przedni most nie jest napedzany. Oświeć nas Miłosz.
Czyli wyglada to tak, że jadę sobię z napędem na tył po szutrowej drodze, skrecam, pojawia sie róznica predkosci obrotowej kół przednich i na srodku zakretu nagle z przedniej osi zapina mi się most.
Czyli wyglada to tak, że jadę sobię z napędem na tył po szutrowej drodze, skrecam, pojawia sie róznica predkosci obrotowej kół przednich i na srodku zakretu nagle z przedniej osi zapina mi się most.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Miłoszowi chodzi o to, że jednak próbowałem driftować z zapiętym przodem. Sprawa została już wyjaśniona
-
Też przyglądam się can-amom, co wy na to?
http://olx.pl/oferta/IDaXHV5.html#0b80
Jedyne co zauważyłem moim amatorskim okiem, to pęknięte poszerzenie prawego nadkola.
Czy ta cena jest atrakcyjna? Warto jechać i go sprawdzić?
http://olx.pl/oferta/IDaXHV5.html#0b80
Jedyne co zauważyłem moim amatorskim okiem, to pęknięte poszerzenie prawego nadkola.
Czy ta cena jest atrakcyjna? Warto jechać i go sprawdzić?
Ostatnio zmieniony pt 25 wrz, 2015 przez szymoneski, łącznie zmieniany 1 raz.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Jeżeli się znasz na Can-amach to można sprawdzić, na zdjęciach nic nie zobaczysz. Cena przeciętna jak na ten rocznik, przebieg o ile prawdziwy też ok.
Ja też się przyglądałem Can-amom używanym i nawet 2 kupiłem z czego jeden miał silnik do remontu, mimo że coś tam wiedziałem o quadach, ale niestety nie o Can-amach :-p
Ja też się przyglądałem Can-amom używanym i nawet 2 kupiłem z czego jeden miał silnik do remontu, mimo że coś tam wiedziałem o quadach, ale niestety nie o Can-amach :-p
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad