Grizzly 700
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Re: Grizzly 700
Polarisa nie lubię i nigdy nikomu nie zaproponuję.
Hondy podobno fajne maszyny, tylko mocy znacznie mniej niż misiek, ale nadrabia brakiem paska i skrzynią.
NIe pomogę, choc jak widac 2008 wyplakowany i od handlarza - odrazu lepiej się prezetuje, ten drugi tanszy i mniej przygotowany do sprzedania. Nie pomoge w hondach bo totalnie sie nie znam.
Hondy podobno fajne maszyny, tylko mocy znacznie mniej niż misiek, ale nadrabia brakiem paska i skrzynią.
NIe pomogę, choc jak widac 2008 wyplakowany i od handlarza - odrazu lepiej się prezetuje, ten drugi tanszy i mniej przygotowany do sprzedania. Nie pomoge w hondach bo totalnie sie nie znam.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Omijałbym gościa szerokim łukiem i wszystkie aukcje z nim związane.DKfan pisze:Ten gość ma jeszcze jedną G700, może warto zadzwonić i obejrzeć 2 sztuki jeżeli z rozmowy wyniknie coś ciekawego.
Ta nawet lepiej wygląda, na mniej zmęczoną
http://allegro.pl/yamaha-grizzly-700-ep ... 37657.html
Zanim kupiłem CF byłem u niego oglądać Grizzly 700 CAMO z EPS
Quad od typowego młodego handlarza, który kupuje zgruzowany sprzęt po czym trochę poprawia, plakuje, czernidło na plastiki, wypicowane opony a w rzeczywistości to co ja oglądałem to złom. Quad 100% po rolce, wyrwana wyciągarka, ktoś na szybko nie zdążył zdemontować instalacji od GPS'a, generalnie jak pojedzie laik to kupi oczami a później będzie płacz.
Nie mówię, że 100% jego quady takie są, to Grizzly co ja oglądałem bujało się jeszcze po alledrogo jakieś 4 miesiące i finalnie zniknęło po tym jak wystawił je za 20900 zł a jak ja byłem oglądać stało za 25 000.
Uważam, że szkoda czasu na tego czarodzieja, zresztą sam fakt, że ma dwa na sprzedaż, f-vat 23% mówi samo przez siebie, że to "rzeźbiarz".
Musisz sobie wybrać konkretną markę quada jaka Cię interesuje i tego szukać, rozstrzał w kierunku Twojego budżetu może być dość spory.
Przeniosę Twoje posty do odpowiedniego działu bo zrobił się bałagan.
Miał być Grizzly, już jest pomysł na Rincona i Polarisa, więc trzymajmy się odpowiednich działów.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: Cały czas szukam
- Imię: Michał
Ok. Dziękuję za informację. Chciałem tam tylko przekazać że nie koniecznie upieram się tylko przy jednym modelu, oczywiście jest na miejscu 1 ale jak się trafi coś b.interesującego to OK. Proszę o wyrozumiałość. Rozumiem porządek na forum musi być.
Znalazłem coś takiego, napiszcie co myślicie?????
http://olx.pl/oferta/yamaha-yfm-grizzly ... 47fe338e1a
Znalazłem coś takiego, napiszcie co myślicie?????
http://olx.pl/oferta/yamaha-yfm-grizzly ... 47fe338e1a
-
I jeszcze to,
http://allegro.pl/yamaha-grizzly-700-fi-eps-jak-nowka-1900km-salon-i5563525763.html
choć widzę że sprzedawca też specjalizuje się tylko w Qadzikach, wiem że po zdjęciach trudno o opinie ale jak już się przekonałem ( dzięki jeszcze raz Łukasz za opinie) wasza wiedza i znajomość handlarzy jest tu niezastąpiona.
http://allegro.pl/yamaha-grizzly-700-fi-eps-jak-nowka-1900km-salon-i5563525763.html
choć widzę że sprzedawca też specjalizuje się tylko w Qadzikach, wiem że po zdjęciach trudno o opinie ale jak już się przekonałem ( dzięki jeszcze raz Łukasz za opinie) wasza wiedza i znajomość handlarzy jest tu niezastąpiona.
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Koleś chyba jest czarodziejem i wyczarowuje szame nówki.
Stawiam na kombinowanie przebiegiem i co za tym idzie czarny lakier z puszki pod ciśnieniem, oby tylko błoto mył najpierw.
Stawiam na kombinowanie przebiegiem i co za tym idzie czarny lakier z puszki pod ciśnieniem, oby tylko błoto mył najpierw.
-
Robert, piszesz o tym z" Dulowej czy Rawy Maz? o tym drugim czytałem na innym forum i niestety tak jak w przypadku pozostałych cwaniak i kombinator. Nie wiem co robić, chyba poczekam jak ktoś może z użytkowników FQ będzie miał coś bardzo konkretnego do sprzedania.