Grizzly 700

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
robertmuszka
Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
Imię: Robert

Re: Grizzly 700

Post autor: robertmuszka » śr 22 lip, 2015

Polarisa nie lubię i nigdy nikomu nie zaproponuję.
Hondy podobno fajne maszyny, tylko mocy znacznie mniej niż misiek, ale nadrabia brakiem paska i skrzynią.
NIe pomogę, choc jak widac 2008 wyplakowany i od handlarza - odrazu lepiej się prezetuje, ten drugi tanszy i mniej przygotowany do sprzedania. Nie pomoge w hondach bo totalnie sie nie znam.

Awatar użytkownika
oolsztyniak
Moderator
Quad:: xxc 1000r
Imię: Łukasz

Post autor: oolsztyniak » śr 22 lip, 2015

DKfan pisze:Ten gość ma jeszcze jedną G700, może warto zadzwonić i obejrzeć 2 sztuki jeżeli z rozmowy wyniknie coś ciekawego.

Ta nawet lepiej wygląda, na mniej zmęczoną
http://allegro.pl/yamaha-grizzly-700-ep ... 37657.html
Omijałbym gościa szerokim łukiem i wszystkie aukcje z nim związane.
Zanim kupiłem CF byłem u niego oglądać Grizzly 700 CAMO z EPS
Quad od typowego młodego handlarza, który kupuje zgruzowany sprzęt po czym trochę poprawia, plakuje, czernidło na plastiki, wypicowane opony a w rzeczywistości to co ja oglądałem to złom. Quad 100% po rolce, wyrwana wyciągarka, ktoś na szybko nie zdążył zdemontować instalacji od GPS'a, generalnie jak pojedzie laik to kupi oczami a później będzie płacz.

Nie mówię, że 100% jego quady takie są, to Grizzly co ja oglądałem bujało się jeszcze po alledrogo jakieś 4 miesiące i finalnie zniknęło po tym jak wystawił je za 20900 zł a jak ja byłem oglądać stało za 25 000.

Uważam, że szkoda czasu na tego czarodzieja, zresztą sam fakt, że ma dwa na sprzedaż, f-vat 23% mówi samo przez siebie, że to "rzeźbiarz".

Musisz sobie wybrać konkretną markę quada jaka Cię interesuje i tego szukać, rozstrzał w kierunku Twojego budżetu może być dość spory.
Przeniosę Twoje posty do odpowiedniego działu bo zrobił się bałagan.

Miał być Grizzly, już jest pomysł na Rincona i Polarisa, więc trzymajmy się odpowiednich działów.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc :(
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga :twisted:

Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.

majkel75
Quad:: Cały czas szukam
Imię: Michał

Post autor: majkel75 » śr 22 lip, 2015

Ok. Dziękuję za informację. Chciałem tam tylko przekazać że nie koniecznie upieram się tylko przy jednym modelu, oczywiście jest na miejscu 1 ale jak się trafi coś b.interesującego to OK. Proszę o wyrozumiałość. Rozumiem porządek na forum musi być.
Znalazłem coś takiego, napiszcie co myślicie?????
http://olx.pl/oferta/yamaha-yfm-grizzly ... 47fe338e1a

majkel75

Post autor: majkel75 » ndz 26 lip, 2015

I jeszcze to,
http://allegro.pl/yamaha-grizzly-700-fi-eps-jak-nowka-1900km-salon-i5563525763.html
choć widzę że sprzedawca też specjalizuje się tylko w Qadzikach, wiem że po zdjęciach trudno o opinie ale jak już się przekonałem ( dzięki jeszcze raz Łukasz za opinie) wasza wiedza i znajomość handlarzy jest tu niezastąpiona.

robertmuszka
Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
Imię: Robert

Post autor: robertmuszka » ndz 26 lip, 2015

Koleś chyba jest czarodziejem i wyczarowuje szame nówki.
Stawiam na kombinowanie przebiegiem i co za tym idzie czarny lakier z puszki pod ciśnieniem, oby tylko błoto mył najpierw.

majkel75

Post autor: majkel75 » ndz 26 lip, 2015

Robert, piszesz o tym z" Dulowej czy Rawy Maz? o tym drugim czytałem na innym forum i niestety tak jak w przypadku pozostałych cwaniak i kombinator. Nie wiem co robić, chyba poczekam jak ktoś może z użytkowników FQ będzie miał coś bardzo konkretnego do sprzedania.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”