SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Danger
Quad:: LS 450+
Imię: Damian
Kontakt:

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Danger » czw 23 lip, 2015

gateway pisze:W górnym wymieniasz sworzeń. A w dolnym sworzeń niby nie jest wymienny, ale da się zrobić.
tu niby jest ten wymienny
http://www.moto-maniak.eu/p7866,sworzen ... 0-300.html
no ale przecież można oddać do regeneracji wiele osób jak czytam na forum oddaje do regeneracji końcówki i sworznie po regeneracji są bardziej wytrzymałe niż oryginały
sam tak zrobię teraz jak mi się coś wybije i zobaczymy.
dan

Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Post autor: gateway » czw 23 lip, 2015

Wlaśnie ten sworzeń miałem na myśli jako dolny wymienny

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » czw 23 lip, 2015

Czyli co warto sprobowac oddac sam sworzen do regeneracji. Bo ja juz mialem zamawiac i wahacz i sworzen :p. Jesli tak to bede ogarnial kto w mojej okolicy wykonuje dobrze takie uslugi ;)

Awatar użytkownika
eser
Quad:: LS SWAP 500
Imię: Romuald

Post autor: eser » czw 23 lip, 2015

Panowie, powoli, nadmierna wiara w niesprawdzone porady często niepopłaca. Trzeba koniecznie znaleść gościa, który ma taki sworzeń i u kogo robił, i jak się spisuje. Lepiej IMO, kupić oryginał, lub dedykowany zamiennik. Regenerowano części dawniej, jak były nieosiągalne.

palcyma

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 23 lip, 2015

ropa0 pisze:I kolejna 500 ta na olx
tego quada co jest na olx przerabiałem kolesiowi z pod Częstochowy on go sprzedał do Bełchatowa a teraz najprawdopodobniej wróci z powrotem do Cze-wy bo znajomy juz był go oglądać i wszystko z nim ok on ma teraz zmienione plastiki na czarne wcześniej był żółty to on jak ode mnie wychodził w tamtym roku.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l9oZB68Tm1U[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
trauma

Post autor: trauma » czw 23 lip, 2015

Tez sie wlasnie troche zastanawialem na tym z tego co widzialem to oryginalny sworzen kosztuje ok 80zl. Regeneracja bd pewnie tez tyle kosztowala wiec musialbym miec pewnosc, ze dluzej wytrzyma. Wiec ogolnie jezeli wahacz moze zostac stary to pewnie wybiore oryginalny sworzen i po temacie. Ogolnie nie jestem zwolennikiem oszczednosci za wszelka cene. Wole dolozyc i miec tak jak trzeba wszystko ;)

Awatar użytkownika
Danger
Kontakt:

Post autor: Danger » pt 24 lip, 2015

trauma pisze:Tez sie wlasnie troche zastanawialem na tym z tego co widzialem to oryginalny sworzen kosztuje ok 80zl. Regeneracja bd pewnie tez tyle kosztowala wiec musialbym miec pewnosc, ze dluzej wytrzyma. Wiec ogolnie jezeli wahacz moze zostac stary to pewnie wybiore oryginalny sworzen i po temacie. Ogolnie nie jestem zwolennikiem oszczednosci za wszelka cene. Wole dolozyc i miec tak jak trzeba wszystko ;)
tak ale dolny to musisz kupić cały albo regenerować, nie wiem mnie jak końcówki padną dam do regeneracji koszta w granicy 80zł (za 4szt) zobaczymy jak będą się trzymać
dan

Awatar użytkownika
trauma

Post autor: trauma » pt 24 lip, 2015

Co do dolnego to mam swiadomosc ze tam trzeba caly wahacz ;) ale u mnie tylko gora sie telepie wiec zamowie chyba ten sworzen kosz ok 80zl wiec nie ma tragedii. A jak dol sie posypie to wtedy bd myslal nad regeneracja ;)

Awatar użytkownika
eser
Quad:: LS SWAP 500
Imię: Romuald

Post autor: eser » pt 24 lip, 2015

W AutoManiaku podają, że dolny sworzeń też można kupić i wymienić. Może ktoś z bardziej ogarniętych dopyta się.

palcyma

Awatar użytkownika
Danger
Kontakt:

Post autor: Danger » pt 24 lip, 2015

eser pisze:W AutoManiaku podają, że dolny sworzeń też można kupić i wymienić. Może ktoś z bardziej ogarniętych dopyta się.

palcyma
da się tylko trzeba go potraktować prasą już czaiłem ten temat. Tam jeszcze dajesz na koniec spinkę i gotowe.

tutaj masz realnie jak to wygląda:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QE4f-grTa60[/youtube]
dan

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”