godny polecenia gps
godny polecenia gps
Witam!
Jestem szczęsliwym posiadaczem brp. MAX XT outlander'a o pojemnosci 400c3.
Ale przejdzmy do mojego pytania: czy moze ktos ma godny polecenia gps, ktory ma slużyc wyłącznie do przepraw, i rekreacji. Prosze o pomoc.
Jestem szczęsliwym posiadaczem brp. MAX XT outlander'a o pojemnosci 400c3.
Ale przejdzmy do mojego pytania: czy moze ktos ma godny polecenia gps, ktory ma slużyc wyłącznie do przepraw, i rekreacji. Prosze o pomoc.
- jarekstryszawa
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Re: godny polecenia gps
Potwierdzam- sam używam taki w swoich sprzętach, mam jedno mocowanie i kule w poszczególnych sprzętach, przepinanie trwa jedną chwilkę:
jeśli wiesz dokąd idziesz nie musisz się spieszyć http://jarekstryszawa.w.interiowo.pl
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
garmin jeden z 60 csx, 76 csx, 276 (278)
Ja tez korzystam z Garmina i jest swietny. Kiedys uzywalem Gps P3106 Pentagram ale zdecydowanie Garmin lepszy. Wrzucam czasem jakies trasy z Garmina na portal gpsowy Way2a.com
Hmmm a ile ten Garmin kosztuje? Składamy się na prezent dla kumpla quadowca i chcieliśmy mu właśnie gps kupić, ale jakiegoś dobrego. No chyba, że inny model?
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
Wielkie dzieki:)