SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
jeśli śruby są samo kontrujące to nie ma takiej potrzeby w autach tez sie kleju nie daje 

Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
czyli co lecieć na gałkach oryginałach (60zł) czy zamiennikach (35zł) czy myśleć o tych od corsy?
dan
Jeśli jest samokontrująca, to żadnego kleju nie trzeba.
Teraz mam te od Corsy i jestem zły, że posłuchałem niesprawdzonych podpowiedzi. Bierz oryginały, lub dedykowane zamienniki.
palcyma
palcyma
eser pisze:Teraz mam te od Corsy i jestem zły, że posłuchałem niesprawdzonych podpowiedzi. Bierz oryginały, lub dedykowane zamienniki.
palcyma
no i takie odp mi sie podobają
doszliśmy do sedna sprawy i wiemy ze obojętnie jakie kolwiek zawieszenie z samochodu dedykowane do lucka równa sie ciężko chodzący układ kierowniczy ,a nie mówię juz jak dojdzie do tego teren
sam sie zastanawiałem nad zmianą gałek ale raczej dam sobie spokój
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Można kupić na OLX takie drążki http://olx.pl/oferta/quad-lucky-star-dr ... bbe79d2967
Myślałem nad nimi, ale zrezygnowałem i kupiłem oryginalne.
Myślałem nad nimi, ale zrezygnowałem i kupiłem oryginalne.
A próbowałeś korespondowac z gościem?
Ja osobiscie pisalem do niego z malym zapytanie z z grubsza powiedzial mi ze jak kupie to mi wszystko wytłumaczyć , moze myslal ze chce wyciagnac od niego info z jakiego auta adoptuje galki,a ameryki to on nie odkryl.na forach sa tematy i duzo mozna sie dowiedzieć
Ja osobiscie pisalem do niego z malym zapytanie z z grubsza powiedzial mi ze jak kupie to mi wszystko wytłumaczyć , moze myslal ze chce wyciagnac od niego info z jakiego auta adoptuje galki,a ameryki to on nie odkryl.na forach sa tematy i duzo mozna sie dowiedzieć
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Z tego co widzę to to sa chyba własnie od od corsy końcówki więc co to za tajemnica pasować pasują sa tańsze wytrzymają dłużej ale będzie ciężej chodziła kiera każdy wybierze co mu lepiej pasuje i tyle 

Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Nie, nie pisałem do gościa. Ja wymieniałem tylko jedną końcówkę, więc se darowałem.ropa0 pisze:A próbowałeś korespondowac z gościem?
Marcin jak tam pogoda? Jest tam co na plaży obczaić

- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
no dobra ciężej ale niech ktoś określi skalę
no bo jak trzeba się spinać na maksa żeby wejść w łuk to mija się to z celem
ktoś ma porównanie ?
i takie głupie pytanie jak zamontować kufer do lucka
trzeba mieć ten dedykowany stelaż czy jak to ogarnąć
bo na dłuższą trasę by się takie coś zdało