Quad do 4000 zł
Re: Quad do 4000 zł
I co o nim sądzicie ? Będzie lepszy niż Bashan albo Shineray ? W podobnym cenach chodzą.
Wiem, że oczywiście ma znaczenie jak poprzedni właściciel go użytkował, jaki przebieg itp. ale z założenia i z opinii jakie słyszeliście to który z tych trzech wydaję się być najlepszy ?
Oczywiście uwzględniając, że będę nim jeździć wyłącznie po drogach piaszczystych, górkach, oraz przy jeziornych leśnych drogach.
Oczywiście uwzględniając, że będę nim jeździć wyłącznie po drogach piaszczystych, górkach, oraz przy jeziornych leśnych drogach.
- Paulus71
- Quad:: Renia 1000 XXC
- Imię: Paweł
http://quadzik.pl/forum/prosze-o-pomoc-barossa-t7073.html
jak widzisz tak dla przykładu sprzed 5 lat post
i tak co miesiąc ktoś pyta jak Ty a nikomu się nie chce poszukać na forum wsród pewnie 89 tematów dotyczących quada za 4000 zł
i tak co miesiąc ktoś pyta jak Ty a nikomu się nie chce poszukać na forum wsród pewnie 89 tematów dotyczących quada za 4000 zł
mods in progress :-)
Dziękuję za wzięcie udziału w dyskusji na mój temat. Jednakże w linku, który podesłałeś znajduje się tylko (o to też mi chodziło) opinia na temat smc barossa (oczywiście pomogło mi to rozjaśnić, co to jest wgl smc barossa i czy dość dobry jest jak na tak niską cenę). A moje pytanie teraz brzmi, który byście wybrali na moim miejscu ?Paulus71 pisze:prosze-o-pomoc-barossa-t7073.html
- Bashan
- Shineray
- Smc Barossa
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Ten który będzie w dobrym stanie. To używane quadziki więc o tym jak będzie się nimi jeździło bardziej decyduje stan niż miejsce produkcji. Wszystkie charakteryzują się podobnymi parametrami a żeby odpowiedzieć merytorycznie na twoje pytanie trzebaby być użytkownikiem ich wszytskich. Podejrzewam że takiej osoby nie ma. Ze swojej strony widziałem nowego Bashana i Shineraya ten ostatni był lepiej wykonany, staranniej ale jaka jest różnica w jeździe nei mam pojęcia
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Re: quad
jesli bedzie do 2000, to byłby dobry
-
Quad do 4k
Witam.
Chcę kupić quada do 4 tysięcy, nie więcej.
Quadem zbytnio nie jeździłem ale jeździłem cały czas na motorkach typu WSK itd.
Jestem trochę doświadczony i potrzebuję jakiegoś markowego quada a nie chinolka g**** co się rozpada po 1 jeździe.
Quadem będę jeździł po polnych drogach i leśnych drogach.
Mieszkam na zadupiu ale to chyba najlepsze miejsce na śmiganie
Mam jeszcze 1k na kask, google i ubranie
Chcę kupić quada do 4 tysięcy, nie więcej.
Quadem zbytnio nie jeździłem ale jeździłem cały czas na motorkach typu WSK itd.
Jestem trochę doświadczony i potrzebuję jakiegoś markowego quada a nie chinolka g**** co się rozpada po 1 jeździe.
Quadem będę jeździł po polnych drogach i leśnych drogach.
Mieszkam na zadupiu ale to chyba najlepsze miejsce na śmiganie
Mam jeszcze 1k na kask, google i ubranie
Pierwszy quad
Witam, mam 12 lat i na 13 chciałbym zakupić pierwszego quada, mam problem z wyborem budrzet to ok.3500 tyś. Quad ma służyć do lekkiej jazdy po szczecińskich lasach, moj wzrost to 160cm waga ok.50 kg. Przydatne też będą wszystkie rady dla początkujących
Ostatnio zmieniony sob 11 lip, 2015 przez Vector12, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Pierwszy quad
Pojemność 150-250max*