Oponki wanda do 500-tki
-
- Quad:: polaris xp 850
- Imię: Michał
Oponki wanda do 500-tki
Witam.Chciałem Was zapytać o opinię na temat opon wanda p375 , wyglądają na podróbki opon itp.Ktoś z nich korzystał w cf 500 ? nie obcierają? nie zamulają jakoś bardzo quada?
ps. interesuje mnie standardowy rozmiar , daję linka żeby zerknąć jak wyglądają.
http://allegro.pl/opona-25x10-12-quad-q ... 97869.html
ps. interesuje mnie standardowy rozmiar , daję linka żeby zerknąć jak wyglądają.
http://allegro.pl/opona-25x10-12-quad-q ... 97869.html
Re: Oponki wanda do 500-tki
właśnie też szukam i widzę, że ceononie zabijają a jak zerżnęli wzór bieżnika i mieszankę od firmówek może być niezłą alternatywą
- Paulus71
- Quad:: Renia 1000 XXC
- Imię: Paweł
wzór w przybliżeniu, mieszankę nie
cenowo teraz warto kupić mayhemy, 1200-1300 zł
cenowo teraz warto kupić mayhemy, 1200-1300 zł
mods in progress :-)
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Michał , nie wiem jaki rozmiar chcesz kupić, ale szukaj meyhema jeśli pasuje, jest od 26 albo zilla, wandy nie warto nawet jakby kosztowała połowę oryginału.
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
Jest to bardzo twarda opona coś tam w błocie robi, ale rewelacji nie było , kumpel swojego czasu długo z nami na niej latał swoim eigerkiem i wytrzymała dość długo , co do mayhem to bije tą oponę pod każdym względem. Co do rozmiaru mayham to są tez 25''
-
- Quad:: polaris xp 850
- Imię: Michał
Chłopaki , dzięki za opinię , posłuchałem i kupiłem jednak zille 26' , jutro zakładam a w niedzielę testuję myślałem że zille są twardsze , a tu takie mięciutkie i miłe w dotyku jak ubrania po kokolino heh ważne żeby robiły w błotku.A jak się sprawują zille w wodzie ? bo często jeżdżę po jakichś tam rzeczkach itp nie kopią się zbytnio jak jest kamieniste dno? Co do wandy , to stanowczo za drogo wychodzą i chyba lepiej jednak dopłacić te 200 i mieć markowe , sprawdzone itp czy maxxis-y
- Paulus71
- Quad:: Renia 1000 XXC
- Imię: Paweł
nie wiem dokładnie kogo albo czego posłuchałeś
zille fajnie robią w błocie i w wodzie
na piachu przy niskich prędkościach się kopią
asfalt zjada je w zastraszającym tempie
szybka jazda po asfalcie to wyzwanie a po mokrym asfalcie samobójstwo
jest lekka i miękka i niestety podatna na przebicia
do momantu wejścia mayhema na rynek była najczęściej kupowaną oponą lekko błotną (również ze względy na promocyjne ceny)
zille fajnie robią w błocie i w wodzie
na piachu przy niskich prędkościach się kopią
asfalt zjada je w zastraszającym tempie
szybka jazda po asfalcie to wyzwanie a po mokrym asfalcie samobójstwo
jest lekka i miękka i niestety podatna na przebicia
do momantu wejścia mayhema na rynek była najczęściej kupowaną oponą lekko błotną (również ze względy na promocyjne ceny)
mods in progress :-)
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Zgadzam się całkowicie z Pawłem, meyhemy znacznie lepsze
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
Wczoraj polataliśmy po naszych górach dużo podjazdów, zjazdów i od czasu do czasu szybkie szutrówki , kumpel leciał xmr na zilla 30'' powiem tylko tyle ,że tył oki ale przód po jednym wypadzie został zmasakrowany ,klocki się powyginały na boki i w niektórych miejscach normalnie rozmazały moje mayhem bez zmian , osobiście nie chce nic mówić ,że zilla jest zła bo nie jest ale osobiście nie kupił bym jej bo znika w oczach a jeszcze jak masz sprzęt który ma ponad 60 kucyków to trzeba bardzo uważać gdzie się wciska manetkę do oporu.