Oleje do G700 ???
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Oleje do G700 ???
A ja filtr płukam w spray do płukania filtrów
Psikam na cały filtr, czekam dwie minuty, wyciskam, wkładam do wody ciepłej z płynem do mycia naczyń, wyciskam, później czysta woda aż przestanie się pienić, susze i nasaczam w oleju. Żadnego nadmiaru nie wyciskam bo go po prostu nie ma.
Skąd dokładnie jesteś kolego? Miętus jest z Podlasia ,można byłoby Was umówić to Ci chłopak podpowie co nie co .Wojtekski też z Podlasia
Psikam na cały filtr, czekam dwie minuty, wyciskam, wkładam do wody ciepłej z płynem do mycia naczyń, wyciskam, później czysta woda aż przestanie się pienić, susze i nasaczam w oleju. Żadnego nadmiaru nie wyciskam bo go po prostu nie ma.
Skąd dokładnie jesteś kolego? Miętus jest z Podlasia ,można byłoby Was umówić to Ci chłopak podpowie co nie co .Wojtekski też z Podlasia
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Jestem dokładnie z Augustowa i G700 to ma tutaj chyba jedynie policja ,a z nimi to raczej o czyszczeniu filtra to nie pogadam
Gdyby był ktoś chętny z okolicy do pośmigania w terenie i przy okazji pogadania o maszynie to chętnie się spotkam .
Gdyby był ktoś chętny z okolicy do pośmigania w terenie i przy okazji pogadania o maszynie to chętnie się spotkam .
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Napisz do kolegi Metus PW i się dogadajcie.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Panowie z tym eps to jednak fałszywy alarm , wszystko gra.
Po zgaszeniu czuć ,że kiera chodzi dużo ciężej .
Spodziewałem się ,że ten mechanizm za tyle kasy lepiej będzie chodził .
Po zgaszeniu czuć ,że kiera chodzi dużo ciężej .
Spodziewałem się ,że ten mechanizm za tyle kasy lepiej będzie chodził .
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Kolego, ten mechanizm ma za zadanie ułatwiać a nie wyręczać.
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
Ładnie powiedziane , dobrze ,że nie montują jeszcze tempomatu i czujników parkowania
Mam jeszcze takie pytanie , gdzie dostanę klucz do regulacji zawieszenia bo mam ustawione na najmiększe i chciał bym troszkę podkręcić .
Na allegro niby jakieś są ale nigdzie nie pisze ,że pasują do g700 na 100%.
Ma ktoś może foto jak ten klucz wygląda w oryginale ???
Na allegro niby jakieś są ale nigdzie nie pisze ,że pasują do g700 na 100%.
Ma ktoś może foto jak ten klucz wygląda w oryginale ???
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Podnosisz np tył tak aby sprężyny były luźne czyli koła w powietrzu, potrzebujesz żabki na tyle dużej żeby spokojnie zcisnac pokrętło do regulacji i regulujesz.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Przedtem warto umyć karcherem miejsce gdzie obraca się ten pierścień z regulacją bo z piaskiem pod spodem chodzi ciężko.
Sposób Roberta jest lepszy niż oryginalny klucz bo zaczep wchodzący w wycięcie pierścienia jest mały i lubi się omykac a cały klucz jest krotki więc ja nie raz używałem rury jako przedłużki. Natomiast żabka daje pewny chwyt i jest dłuższa. Więc odpuść sobie szukanie klucza i zrób jak Robert radzi.
Sposób Roberta jest lepszy niż oryginalny klucz bo zaczep wchodzący w wycięcie pierścienia jest mały i lubi się omykac a cały klucz jest krotki więc ja nie raz używałem rury jako przedłużki. Natomiast żabka daje pewny chwyt i jest dłuższa. Więc odpuść sobie szukanie klucza i zrób jak Robert radzi.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad