pukanie podczas ruszania
pukanie podczas ruszania
witam mam pytanie podczas jazdy ruszania lucky starem 400 super moto przy około 3 tys obrotów słychać jakieś stuki z okolic silnika tak jak by tryb przeskakiwal co to morze być dodam ze quad ma przejechane jakieś 2800km na luzie stoków nie słychać i przy szybkiej jeździe tez tylko podczas ruszania i wolnej jazdy.Dodam ze wymienilem sprzeglo , rolki wariatora i olej ipon
Re: pukanie podczas ruszania
zobacz naciąg łańcucha i przednią zębatke, moze łańcuch ci przeskakuje na zębatce
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Sprawdziłem zębatki i łańcuch i wszystko Ok może jeszcze jakieś podpowiedzi dodam że to słychać bardziej z lewej strony
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Sprawdz jeszcze czy wszystko jest wporzadku z rolkami... jezeli niepokojace dzwieki z lewej strony to skupil bym sie na cvt i dokladnie tam przejzal.. postaraj sie wrzucic jakis filmik... wtedy moze ktos z nas wiecej powie...
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
a nie spadł ci łańcuch może z ośki bo miałeś za luźny jeśli tak to znam przyczynę tego
dan
-
- Quad:: access br300ud
witam ,możesz napisać co było przyczyną tego pukania ??? mam to samo i nie wiem od czego zacząć
Właśnie jeszcze do tego nie ogarnolem cały czas szukam jak byś coś wiedział to podrzuc tez do mnie
-
- Quad:: access br300ud
ok jak coś bede wiedział to dam znać ..pozdro