SWAP Lucky Star
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Re: SWAP Lucky Star
Marcin to spawanie gięcie wiercenie aby założyć te skrzela to tyłku Ciebie czy we wszystkich tak będzie ?
MORE POWER!
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Kamil to te nerfbary za 400 z olx od rapiego?? No i widze ze wydeszek zmieniles... bo chyba yoshimura wczesniej siedziala..
Powiem wam ze jest roznica z tymi podlogami.. i tak mysle i mysle... czy zona mnie z domu nie wygoni bo juz powiedziala ze na ten rok wyczerpalem limit inwestycji w quada ale ja jeszcze nie powiedzialem ostatniego slowa wiec moze jak znajde troche czasu to tez zamowie chyba ze bede zajety jazda to troche odwleke to w czasie ale napewno tez to zmienie
Szkoda ze tych skrzeli w zoltym kolorze nie maja... bo ni czarne ni biale nie podchodza mi wizualnie ... co innego u Marcina... masz czarne blotniki to u ciebie pasuje... a ja chcialem zostawic je w takim kolorze jak sa... no nic moze cos jeszcze wymysle albo mi sie koncepcja zmieni...
Powiem wam ze jest roznica z tymi podlogami.. i tak mysle i mysle... czy zona mnie z domu nie wygoni bo juz powiedziala ze na ten rok wyczerpalem limit inwestycji w quada ale ja jeszcze nie powiedzialem ostatniego slowa wiec moze jak znajde troche czasu to tez zamowie chyba ze bede zajety jazda to troche odwleke to w czasie ale napewno tez to zmienie
Szkoda ze tych skrzeli w zoltym kolorze nie maja... bo ni czarne ni biale nie podchodza mi wizualnie ... co innego u Marcina... masz czarne blotniki to u ciebie pasuje... a ja chcialem zostawic je w takim kolorze jak sa... no nic moze cos jeszcze wymysle albo mi sie koncepcja zmieni...
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Tak dokładnie Tomek to są te nerfbary z OLXa od raptora. A wydech założyłem LEOVINCE bo z tamtym miałem małe problemy z sąsiadami a na tym jest ciszej a i osiągi się poprawiły znacząco i to nawet bardzo w porównaniu co było a co jest teraz.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
we wszystkich ale robi robote na żywo wygląda cudownieSTAMP pisze:Marcin to spawanie gięcie wiercenie aby założyć te skrzela to tyłku Ciebie czy we wszystkich tak będzie ?
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Lucky Star 500 08r, Suzuki LT-Z 250 05r
- Imię: Dawid
Tak więc masz najdroższego lucka w Polsce Jak nie w europiemarcinSWAPcb500 pisze:tak na szybko policzyłem i 17 tys mi wyszło zakładając że lucka kupujesz za 6 tyś i pakujesz w niego wszystko to co u mnie + robota oczywiście taka mała skarbonka ważne że tą kase wydaje sie na rzeczy które zostają i quad fajniej wyglada i jeździ a nie np na remont silnika który trzeba zrobić a wizualnie nic sie nie zmieni
-
Rafax jaki to problem jeden telefon wpis na liste i czekać aż nadejdzie dzień w którym powiesz o to mi chodziło nie żałuję jednej złotówkirafax300 pisze:No Kamil widze że poradziłeś sobie z nerf barami ładnie wygląda teraz prawie jak mój tylko u mnie serca brak 500 cb
-
mam tylko nadzieje że moja wizja przypadła wam do gustu i że nie odjeb... kichy
-
tu nie chodzi o cene ale o samego quada i pomysł na niego jak tak obserwuje te nasze quady w całej europie to owszem tuningują tam optycznie ale w polsce to juz j mamy totalny hi life i wenę twórczą myślę ze możemy sie pochwalić najbardziej zmodyfikowanymi luckami w Europie Polak Potrafidawid12mt2 pisze:Tak więc masz najdroższego lucka w Polsce Jak nie w europiemarcinSWAPcb500 pisze:tak na szybko policzyłem i 17 tys mi wyszło zakładając że lucka kupujesz za 6 tyś i pakujesz w niego wszystko to co u mnie + robota oczywiście taka mała skarbonka ważne że tą kase wydaje sie na rzeczy które zostają i quad fajniej wyglada i jeździ a nie np na remont silnika który trzeba zrobić a wizualnie nic sie nie zmieni
Marcin mam ten sam problem co ty z budżetem domowym ale myśle że niedługo się zjawie na twojej liściemarcinSWAPcb500 pisze:Rafax jaki to problem jeden telefon wpis na liste i czekać aż nadejdzie dzień w którym powiesz o to mi chodziło nie żałuję jednej złotówkirafax300 pisze:No Kamil widze że poradziłeś sobie z nerf barami ładnie wygląda teraz prawie jak mój tylko u mnie serca brak 500 cb
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
Hejka,
wracając do tematu swapu silnika z Yamahy,
Marcin nie myślałeś może o TDM 850?
Koszt swapu nie tak drastycznie większy od cb500 a moc bliska do TDM 900.
Wiadomo kto bogatemu zabroni TDM 900 jest lepszy bo mocniejszy ale stosunek ceny do mocy jest dużo korzystniejszy w TDM 850, który będzie bardziej się nadawał na "taśmowe swapy" (tym bardziej, że jest na prostym gaźniku jak cb500 a nie na wtrysku jak TDM 900)
i na pewno wielu chętnych by się znalazło na taki właśnie przeszczep w tym i ja
pozdro
wracając do tematu swapu silnika z Yamahy,
Marcin nie myślałeś może o TDM 850?
Koszt swapu nie tak drastycznie większy od cb500 a moc bliska do TDM 900.
Wiadomo kto bogatemu zabroni TDM 900 jest lepszy bo mocniejszy ale stosunek ceny do mocy jest dużo korzystniejszy w TDM 850, który będzie bardziej się nadawał na "taśmowe swapy" (tym bardziej, że jest na prostym gaźniku jak cb500 a nie na wtrysku jak TDM 900)
i na pewno wielu chętnych by się znalazło na taki właśnie przeszczep w tym i ja
pozdro