SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Nie ma problemu.STAMP pisze:No brawo wyglada dużo bardziej agresywnie. Tomek dzięki za info
Marcin.... wyglada kozak... a skrzela w karbon bym puscil... mega wyglada.. wogole inaczej.. dales do myslenia... hehe... te skrzela maja tylko w jednym kolorze?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
w dwóch białe i czarne nowe 450 wypuścili z takimi skrzelami ale żeby to przypasować u mnie standardowo spawanie cięcie wiercenie itd,, ale wyszło fajnie dorzuce jeszcze jakieś naklejki fajne bo nie miałem akurat więc fajnie sie wyeksponują foli carbonowej nie chce bo to po pewnym czasie będzie sie odklejać i szpecić.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Lucky Star 500 08r, Suzuki LT-Z 250 05r
- Imię: Dawid
Marcin, podliczałeś już mniej więcej ile może być wart twój Lucek z tymi dodatkami wszystkimi?
-
można to policzyć weź takiego zwykłego Lucka warunkiem że musi być w stanie nie nagannym jak mój i zacznij liczyć SWAP wszystkie dodatki ,częsci + robociznę wyjdzie dużo spokojnie byś kupił Raptora 700 i miał bys wy czym wybierać z tą różnica że ja mam coś indywidualnego niepowtarzalnego
-
tak na szybko policzyłem i 17 tys mi wyszło zakładając że lucka kupujesz za 6 tyś i pakujesz w niego wszystko to co u mnie + robota oczywiście taka mała skarbonka ważne że tą kase wydaje sie na rzeczy które zostają i quad fajniej wyglada i jeździ a nie np na remont silnika który trzeba zrobić a wizualnie nic sie nie zmieni
No Kamil widze że poradziłeś sobie z nerf barami ładnie wygląda teraz prawie jak mój tylko u mnie serca brak 500 cb
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
beben1982, amorek z tyłu jest seryjny?
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Nie to nie jest seria to amor od crossa Suzuki DRZ 400.