No witam prezesa jak tam po wycieczce poślubnej w ogóle to wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia w sumie to sie nie dziwie że zrobiłeś Swap przed ślubem teraz małżonka mogła by kręcić nosem na taki wydatekadrianus pisze:ooo, kolejny zielony a'la kawasaki po moim
elegancko, wrzucę jakoś w weekend foto swojego bo doszły handbary i nerfbary:)
SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
A myślałem, że takich szpetnych jak mój nie nagrywasz
Jak na razie mój najbrzydszy, bo tak Ci go dostarczyłem i brakowało sporo części
Ale powoli go składam, aby jakoś to wyglądało hehe.
Jak na razie mój najbrzydszy, bo tak Ci go dostarczyłem i brakowało sporo części
Ale powoli go składam, aby jakoś to wyglądało hehe.
-
nie no plastiki miał nowe tylko brakowało kilku części by wyglądał kompletnie nie był on na pewno najgorszy
Marcin a mowiles ze zwłoki nienagrywasz...
Ale to dobra motywacja na przyszłość! !!!
Cos ci wiadomo w mojej sprawie co pisałem do ciebie na p.w
Ale to dobra motywacja na przyszłość! !!!
Cos ci wiadomo w mojej sprawie co pisałem do ciebie na p.w
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
hehe coś muszę nagrywać bo powiedzą że osiadłem na laurach lecz nie wszystkie to perły ale jest taka tendencja zauważalna ja osobiscie to zauważyłem że SWAP to taki kop w du pe później juz każdy zaczyna inwestować w maszynę
Takie tam działkowe - doinwestowane [emoji3]
palcyma
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Adrianus wszystkiego dobrego....marcinSWAPcb500 pisze:No witam prezesa jak tam po wycieczce poślubnej w ogóle to wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia w sumie to sie nie dziwie że zrobiłeś Swap przed ślubem teraz małżonka mogła by kręcić nosem na taki wydatekadrianus pisze:ooo, kolejny zielony a'la kawasaki po moim
elegancko, wrzucę jakoś w weekend foto swojego bo doszły handbary i nerfbary:)
Jedziesz na wrc do mikolajek?? Ja niestety nie dotre ale ode mnie ekipa bedzie na kilka quadzikow... w tym jeden lucyferek. Jak cos to dzwon do Jarka...on tam bedzie....
moj przed swapem tez nie wygladal imponujaco... wrecz szpetnie... ale tak jak Marcin mowi swap motywuje do tego, a wrecz zmusza zeby zadbac tez o strone wizualna, zeby taka moc tez miala zachwyt z zewnatrz
Marcin ogladales ten fimik na yt z tym luckiem z silnikiem od sciga?? Nagrany na jakims ala lorniaku czy cos takiego?? Tam jest jeden moment jak go zagotowal i zdejmuje siedzenie... i dopiero zobaczylem ze koles zamontowal zbiornik w miejscu gdzie byl airbox... moze to ci podpasuje do nowego projektu... tylko gdzie wtedy airbox zamontowac....??? .... taka luzna mysl...
-
wszystko wyjdzie w praniu
a teraz nie żartuję ci kolecie co im złamał sie zawór i co im sprzedałem twój silnik wczoraj im zawiozłem drugi silnik 250 sprawny z Ropą go sam wyciagałem ze sprawnego quada zajechałem żeby nie było nie jasności wsadziłem ten silnik odpaliłem wszystko gra pojechałem do domu oni tam jeszcze mieli dokończyc zalac płynem i ubrac w plastiki nawet nie wyjechał z szopy znowu sie upier.. dol.. ł zawór ale mnie to już rybka silnik chodził sami widzieli jakieś fatum nad tym kolesiem ciąży bo załatwił 3 silniki w każdym urwany zawór pozamiatał silnikiem jeszcze rozwalił sobie auto i piec centralnego mu sie popsuł wszystko w ciagu 1,5 tyg masakra .
a teraz nie żartuję ci kolecie co im złamał sie zawór i co im sprzedałem twój silnik wczoraj im zawiozłem drugi silnik 250 sprawny z Ropą go sam wyciagałem ze sprawnego quada zajechałem żeby nie było nie jasności wsadziłem ten silnik odpaliłem wszystko gra pojechałem do domu oni tam jeszcze mieli dokończyc zalac płynem i ubrac w plastiki nawet nie wyjechał z szopy znowu sie upier.. dol.. ł zawór ale mnie to już rybka silnik chodził sami widzieli jakieś fatum nad tym kolesiem ciąży bo załatwił 3 silniki w każdym urwany zawór pozamiatał silnikiem jeszcze rozwalił sobie auto i piec centralnego mu sie popsuł wszystko w ciagu 1,5 tyg masakra .
Chodzi Ci o tego pomarańczowego? On stał baaaaardzo długo na allegro jeszcze jak ja swojego lucka szukałem. Przerost formy nad treścią zdecydowanie .
Kurde jak tak oglądam wasze gady to one tak cały czas czyste ? Ja nie jeżdże dużo ale ciaglę gdzieś go brudzę albo w trawie albo w błocie ;s. Nie moge jakoś tak spokojnie nim jechać ;p.
Kurde jak tak oglądam wasze gady to one tak cały czas czyste ? Ja nie jeżdże dużo ale ciaglę gdzieś go brudzę albo w trawie albo w błocie ;s. Nie moge jakoś tak spokojnie nim jechać ;p.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Ty moze odpusc sobie swapowanie temu gosciowi bo jeszcze w piecyku od cebuli sie zawor urwie faktycznie jakies fatum.. lepiej niech do egzorcysty idzie ;););)