SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Ja tylko glupio sie czuje ze to akurat padlo na ten ode mnie ;( bylem pewien tego silnika a jak widac tych silnikow nie mozna byc pewnym
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Tomek spoko nie mam do ciebie żadnych pretensji w koncu tamten też był po remoncie i stało sie to samo takie to są własnie silniki teraz chyba sie zgodzicie ze mną że to shit i absolutnie nie można być ich pewien .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
cześć wszystkim, ten silnik miał zwykłego pecha ale to samo mogłoby się wydarzyć zarówno w silniku hondy czy yamahy czy jakimkolwiek innym bo żaden z nich nie jest doskonały, widziałem wiele 450-tek yamahy czy właśnie hondy w dużo gorszym stanie właśnie po urwaniu tytanowego zaworu
- Tomek_LS500cb
Marcin doszly ci w koncu te wydechy? Skonczyles nastepnego lucyfera?
-
- Quad:: Aktualnie brak
Cześć wszystkim, trochę się wtrące, przeczytałem cały temat, i interesuje mnie od czego w tych ls'ach 500 jest chłodnica, oraz air box jest od cb500? Całkiem ciekawy ten swap.
- Tomek_LS500cb
Hehe jak widac nie przeczytales calego tematu... chodnica jest od cebuli.. a airbox z lucka z malymi modami...
-
Ja mam tylko proźbe Tomku jak ktos będzie wypytywał o szczegóły Swapu to zachowaj to dla siebie i do reszty chłopaków którzy ode mnie wyjechali też mam taka proźbę by uszanowali moją pracę i cały ten czas który poświeciłem temu projektowi by tą wiedzę zachowali dla siebie
Ostatnio zmieniony ndz 14 cze, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Tomek_LS500cb
Masz to jak w banku ale to o chlodnicy i airboxie bylo juz tu pisana ... czy nie?? Bo na 99% wyczytalem sledzac temat od pierwszej strony...
Wiem i rozumiem o co chodzi i zadnych szczegolow nie mam zamiaru udastepniac bo wiem ile pracy w to wsadziles. ...
Wiem i rozumiem o co chodzi i zadnych szczegolow nie mam zamiaru udastepniac bo wiem ile pracy w to wsadziles. ...
-
spoko mówie to tylko zapobiegawczo