Kupię Outlandera 650 lub 800
Re: Kupię Outlandera 650 lub 800
Kawasaki jest względnie spore po założeniu kufra ...
Ozo Drapers Squad
Tak ale d... to nie wszystko. Jeszcze trzeba gdzieś wsadzić nogi.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Jeśli potrzebujesz długiego quada..ok...choć jako tn który miał a teraz ma krótkiego nie chciałbym wrócić do długiego (nawet biorąc pod uwagę że nieraz wożę pasażera)Cj_cezar pisze:Tak ale d... to nie wszystko. Jeszcze trzeba gdzieś wsadzić nogi.
nie zapominaj o AC... też jest w wersji długiej
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
Jak kupić Cata to tylko tego: Z takim wyposażeniem
http://otomoto.pl/oferta/arctic-cat-arc ... ab3437c6d3
Poza tym nie ma w sprzedaży używanych, a to prowadzi do braku części, ewentualnie będą wysokie ceny na części.
W grę wchodzi tylko model 700, bo 500 jest za słaby. A na temat awaryjności trudno cokolwiek powiedzieć.
Chyba jednak nie.
http://otomoto.pl/oferta/arctic-cat-arc ... ab3437c6d3
Poza tym nie ma w sprzedaży używanych, a to prowadzi do braku części, ewentualnie będą wysokie ceny na części.
W grę wchodzi tylko model 700, bo 500 jest za słaby. A na temat awaryjności trudno cokolwiek powiedzieć.
Chyba jednak nie.
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
odpóść arktika
Wczoraj przyszedł do mnie interkom do quada. Nie jeżdżę extremalnie tylko turystycznie, stąd chęci na długiego. Zwłaszcza po NI.
Pytanie: Czy to prawda, że po włączeniu stacyjki w can amie zaczyna "chodzić " licznik mth?
Nie musi chodzić w tym czasie silnik.
Nie musi chodzić w tym czasie silnik.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
A co ktoś zapomniał wyłączyć kluczyka i jakoś tak dziwnie ma niewiele kilometrów i dziwnie dużo mth....
W 1% przypadków to możliwe w 99% oznacza to cofnięty licznik. Niestety nie wiem czy to możliwe z technicznego punktu widzenia.
W 1% przypadków to możliwe w 99% oznacza to cofnięty licznik. Niestety nie wiem czy to możliwe z technicznego punktu widzenia.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Cezar jaki interkom nabyłeś ??
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Żaden nowy quad z gwarancją nie nadaje się do jazdy po wodzie. Takie są warunki gwarancji. Producent sprzedaje sprzęt offroadowy a nie amfibie (oczywiście poza pojazdami do tego przygotowanymi jak Arctic mud pro czy can am xmr) Producent daje Ci gwarancję na poprawna pracę pojazdu w warunkach jakie On przewiduje a nie użytkownik Nie musisz się z tym zgadzać bo przecież warunki gwarancji są dobrowolne. Warunków gwarancji nie ustalają sprzedawcy a producent/importer. Lepiej powiedzieć jak jest niż potem zabierać komuś gwarancję.
Zatem wjazd do wody -Zawsze na własną odpowiedzialność w przypadku pojazdu na gwarancji.
Poza tym okres blotny kiedyś mija i na prawdę nie zawsze wjeżdża się do każdej kałuży. Chyba że już stary jestem?
Ps. Mam pięknego outlandera 800, niestety w wersji krótkiej.
Zatem wjazd do wody -Zawsze na własną odpowiedzialność w przypadku pojazdu na gwarancji.
Poza tym okres blotny kiedyś mija i na prawdę nie zawsze wjeżdża się do każdej kałuży. Chyba że już stary jestem?
Ps. Mam pięknego outlandera 800, niestety w wersji krótkiej.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...