Ratunku szukam gościa
Ratunku szukam gościa
Cześć! Nazywam się Łukasz, mam nietypową choć pilną sprawę i prośbę o pomoc. Nie jestem z Warszawy, ale 2 marca byłem nad Wisłą w Warszawie, tak jakby na przedłużeniu ulicy Sitowie, obok jakiś wielkich hałd piasku - jakiś zakład wydobywający piasek chyba. Tam około godziny 15 - 16 jeździł sobie gość na quadzie i mu zrobiłem zdjęcie, bo byłem tam z aparatem. Następnie mu obiecałem, że mu prześlę te zdjęcia mailem - ale coś zawaliłem, bo nie zapisało mi notatki w telefonie.
Tutaj moja gorąca prośba - jeśli ktoś zna gościa, który jeździł wtedy nad Wisłą, bardzo proszę o jakieś namiary do niego. Zrobiłem mu 3 zdjęcia i powstała miniseria, zależy mi na tym, żeby nie myślał, że go olałem.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Tutaj moja gorąca prośba - jeśli ktoś zna gościa, który jeździł wtedy nad Wisłą, bardzo proszę o jakieś namiary do niego. Zrobiłem mu 3 zdjęcia i powstała miniseria, zależy mi na tym, żeby nie myślał, że go olałem.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Ratunku szukam gościa
Nikt nie pomoże bo może szukasz tego quada w zupełnie innym celu?
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
umieść te fotki tutaj on sobie je ściągnie
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Wysłany: Czw 14 Mar, 2013
Ty to potrafisz odgrzać kotleta ...
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Może jeszcze ma te fotki...
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
może dalej szuka gościa a tak naprawdę post powinien iść dawno na śmieci !!! wisi tu od 2013 r nie wiadomo po co !!
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>