3 MiAsTo

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
damianoGd
Kontakt:

Post autor: damianoGd » pt 02 lis, 2007

OJ BęDZIE SIę DZIAłO :!: :!: :!: :!: :twisted:
czyli jadą :
łysy
uho
patol
lisek
robert :?:
jacek
ja
i kto jeszcze :?:
:?: :?: :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
damianoGd
Kontakt:

Post autor: damianoGd » pt 02 lis, 2007

no i michał ale on bedzie na miejscu :wink:
no i chłopaki z lucky team :wink:
ale oni jadą z nami czy będą na miejscu :?: :roll:

zadlow
Kontakt:

Post autor: zadlow » pt 02 lis, 2007

Z nami ciężko będzie - dopiero kończymy wymianę pierścieni a na jutro nam wpadła akcja serwisowa (zawodowo) więc marne szanse abyśmy się jutro wyrobili.

Przez te 3 miechy autowania nie możemy wejść w ponowny rytm weekendowych jazd - albo pogoda do d*** albo komuś coś wypada a z naszą rehabilitacją coraz lepiej i chce się jeździć.
Extreme Black Lucky Star Dream Team

lisek_rolnik
Kontakt:

Post autor: lisek_rolnik » pt 02 lis, 2007

No i ja tez w piz...... odpadam BRAK KLOCKÓW / BRAK WYDECHU / TROCHE ZAKATARZONY JESTEM
POZDRO DLA CAŁEJ EKIPY NIPOGUBCIE NICZEGO :)

Awatar użytkownika
ŁySy
Kontakt:

Post autor: ŁySy » pt 02 lis, 2007

zadlow;Z nami ciężko będzie - dopiero kończymy wymianę pierścieni a na jutro nam wpadła akcja serwisowa (zawodowo) więc marne szanse abyśmy się jutro wyrobili.

Przez te 3 miechy autowania nie możemy wejść w ponowny rytm weekendowych jazd - albo pogoda do d*** albo komuś coś wypada a z naszą rehabilitacją coraz lepiej i chce się jeździć.
oj tam dacie rade :twisted:
[b]www.Q3M.pl - Quady 3Miasto - ZAPRASZAMY [/b]

Awatar użytkownika
Robert-R.R.D.GD
Kontakt:

Post autor: Robert-R.R.D.GD » pt 02 lis, 2007

NO I DUŻO GADANIA A MAŁO JEŻDŻENIA,ŻÓŁTEK JESZCZE NIE ROZEBRANY I DO TEGO JESZCZE .................... MAM NADZIEJE ZE DO NASTĘPNEGO SPOTU SIE ZREANIMUJE.POZDRO DLA WSZYSTKICH I DOBREJ POGODY NA JUTRO :!:

bartek eg6
Kontakt:

Post autor: bartek eg6 » sob 03 lis, 2007

to ja juz po :( spadajacy co chwile lancuch uniemozliwil mi kontynuowanie wyprawy :( szkoda bo sie zebrala naprawde konkretna ekipa--chlopaki zdajcie relacje jak tam :D

Awatar użytkownika
uho
Kontakt:

Post autor: uho » ndz 04 lis, 2007

spadajacy co chwile lancuch uniemozliwil mi kontynuowanie wyprawy
noooo sie działo , było gitarra , szkoda , ze tak szybko czas mija na quadzie :(
Koledze co jechał crossem tez łańcuch spadał i pech chciał , ze zgubił go centralnie przy radiowozie hehe , skończylo sie na upomnieniu :)

Teraz odliczam czas do Sodomiady :)

P.S. Damiano dzisiejsze boki na ulicy w deszczu poprostu wypas ;) Pozdro dla niedzielnego kierowcy w kapeluszu na Słowaka hihi ;)
"Proste są dla szybkich samochodów , zakręty dla szybkich kierowców "
Colin McRea

Awatar użytkownika
damianoGd
Kontakt:

Post autor: damianoGd » ndz 04 lis, 2007

no no spot sobotni był super szkoda tylko że patol razem ze swoim d*** zabrał aparat :roll: i nie było czym uwiecznić super widoczków :wink:
a dzisiejsze boki :shock: poprostu masakra na kolumbii zrobiłem 360stopni :twisted: masakra a na grunwaldzkiej pełen popis w duecie bokami :twisted:
pany podpisywać się kto jedzie na sodomiade :wink:

bartek eg6
Kontakt:

Post autor: bartek eg6 » ndz 04 lis, 2007

damianoGd napisał: no no spot sobotni był super szkoda tylko że patol razem ze swoim d*** zabrał aparat :roll: i nie było czym uwiecznić super widoczków :wink:
a dzisiejsze boki :shock: poprostu masakra na kolumbii zrobiłem 360stopni :twisted: masakra a na grunwaldzkiej pełen popis w duecie bokami :twisted:
pany podpisywać się kto jedzie na sodomiade :wink:
dzwonilem do ciebie jakies 10min. po tym jak odjechalem bo chcialem ci powiedziec zebyscie podjechali jakos po ten aparat ale niestety nie odebrales telefonu :wink:
Ostatnio zmieniony pn 05 lis, 2007 przez bartek eg6, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”