Quad za 7000 - 8000 zł
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Quad za 7000 - 8000 zł
A ja zgadzam się z kolegami Robssonem i Zmora1966 bo ja quadem jeździć nie umiem, uznając więc że osoby z większym doświadczeniem i "skillem" mają zapewne rację. Jak słusznie Sławek zauważył na miejscu mnie nie było, a analiza filmów nie jest zawsze miarodajna. Przychylam się do diagnozy obu Panów-zabrakło umiejętności.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Eeejj. Jacek, to działać ma w dwie stronyDKfan pisze:
Oczywiście nie obrażaj się bo nie jest to atak na Ciebie....
Każdy ma swoje zdanie. I pewnie nie rozstrzygniemy tego bo tej górki razem nie zaatakujemy na cf 500
V2.....sound of madness
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
nie wiem czemu ma służyć ta wypowiedź? Nikt nie wypowiada się na temat twoich umiejętności jazdy - akurat się z Tobą nie zgodzę ale to nie miejsce na tą dyskusję.DKfan pisze: ja quadem jeździć nie umiem, uznając więc że osoby z większym doświadczeniem i "skillem" mają zapewne rację.
Stwierdzam tylko fakt jako osoby która była na miejscu i która rozmawiała z chłopakami na ten temat - nic dodać, nic ująć, po co od razu tego typu wpisy?
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- DKfan
Napisałem że skoro tak uważacie to nie będę dłużej polemizował z wymienionych powodów, ale widzę że to że się zgadzam (uzasadniając powody) cię nie satysfakcjonuje. NIe wiem co byś jeszcze chciał usłyszeć?Zmora1966 pisze:nie wiem czemu ma służyć ta wypowiedź? Nikt nie wypowiada się na temat twoich umiejętności jazdy - akurat się z Tobą nie zgodzę ale to nie miejsce na tą dyskusję.DKfan pisze: ja quadem jeździć nie umiem, uznając więc że osoby z większym doświadczeniem i "skillem" mają zapewne rację.
Stwierdzam tylko fakt jako osoby która była na miejscu i która rozmawiała z chłopakami na ten temat - nic dodać, nic ująć, po co od razu tego typu wpisy?
Ps. kto jak kto ale ja mam prawo oceniać własne umiejętności.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Podziwiam to Wasze pisanie o niewiadomo czym i mam wrazęnie że często piszecie dla samego pisania a nie dla konkretów.
- DKfan
Trochę dla zabicia czasu na pewno też
M&M sQuad
M&M sQuad
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
nie prawda - ja to robię żeby mieć najwięcej napisanych postów a Jacek mnie goni
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
to dołączam do grona ale prośba Sławku załóżmy swój post na ten przykład pt.,, słodkie pierdzenie czyli nasze rozmówki pyskówki o niczym i wszystkim'' i będziemy tam pisać do woli jak w tytule o wyższości jednych świat nad drugimi o wierze w to że CanAm to najlepszy quadt itp. itd. co wy na to ?
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- DKfan
Czoper, podstępnie nabijasz sobie posty
M&M sQuad
M&M sQuad