GWASZENIADA - Dzień dziecka - 14.06.2015 Olszanica k.KRK
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
GWASZENIADA - Dzień dziecka - 14.06.2015 Olszanica k.KRK
INFO Z FORUM SMGP
Witam Was serdecznie
To już chyba stało się tradycją... w tym roku również będziemy gościć na Dniu Dziecka na Olszanicy.
Motocykliści związani ze Stowarzyszeniem Motocyklistów Grupa Południe, quadowcy z Quadowej Grupy Południe oraz z Forum Grupa Południe już po raz kolejny zostali zaproszeni na wspólną imprezę GWASZENIADA, która odbędzie się 14.06.2015 (niedziela).
Jest to impreza w klubie jeździeckim "Tabun" na Olszanicy (Wola Justowska - okolica ul. Królowej Jadwigi). W imprezie będą uczestniczyć dzieciaki uczęszczające do ośrodka na zajęcia hipoterapii ( rehabilitacja wieloprofilowa z użyciem koni).
Organizatorzy jak zawsze z chęcią nas ugoszczą w zamian pokazania się na motocyklach.
Będzie można również pooglądać pokazy jeździeckie, pojeździć na koniach i przy okazji zrobić coś dla niepełnosprawnych dzieciaków.
Motocykle głównie będą wystawione jako atrakcja (nie będzie wożenia dzieciaków z racji średnio przystosowanego do tego terenu) tylko zdjęcia, możliwość ich oglądnięcia, posiedzenia oraz dotknięcia przez dzieciaki, głównie z porażeniem mózgowym.
Jazdy dla dzieciaków będą przygotowane przez przyjaciół z Quadowej Grupy Południe.
Oczywiście można przyjechać z własnymi dziećmi, które znajdą tam również różne atrakcje.
Jeżeli będzie ktoś chętny to spotykamy się 14.06 o godz. 9.30 na parkingu przy parku Decjusza od strony ul. Królowej Jadwigi - (200m za skrętem do zoo)
Pozdrawiam i do zobaczenia
Stawek
Moi drodzy - jak wiecie nasze działania mocno związały się z aktywnością SMGP. I tym razem mamy możliwość przyczynić się do budowania pozytywnego wizerunku nas jako quadowców a równocześnie zaoferowania przez naszą aktywność uśmiechu i radości dla dzieci dotkniętych niepełnosprawnością.
Udało nam się zrobić akcję w Mnikowie, która już odbiła się pozytywnym echem w środowisku - jest kolejna okazja ugruntować naszą aktywność w tym obszarze i zrobić po prostu coś dobrego dla innego człowieka
Ja stawię się na pewno - każdy quad, będzie mile widziany - proszę potwierdzajcie swoje przybycie to ważne dla nas żebyśmy mogli zorganizować się.
Liczymy na Waszą obecność!
Osoby chętne do wzięcia udziału i spotkania się z Nami proszę o kontakt na moją skrzynkę prywatną, na maila quadowagrupapoludnie@o2.pl lub telefonicznie 603292540. Możecie też oficjalnie wpisać się poniżej w poście.
Z góry dziękuję
Witam Was serdecznie
To już chyba stało się tradycją... w tym roku również będziemy gościć na Dniu Dziecka na Olszanicy.
Motocykliści związani ze Stowarzyszeniem Motocyklistów Grupa Południe, quadowcy z Quadowej Grupy Południe oraz z Forum Grupa Południe już po raz kolejny zostali zaproszeni na wspólną imprezę GWASZENIADA, która odbędzie się 14.06.2015 (niedziela).
Jest to impreza w klubie jeździeckim "Tabun" na Olszanicy (Wola Justowska - okolica ul. Królowej Jadwigi). W imprezie będą uczestniczyć dzieciaki uczęszczające do ośrodka na zajęcia hipoterapii ( rehabilitacja wieloprofilowa z użyciem koni).
Organizatorzy jak zawsze z chęcią nas ugoszczą w zamian pokazania się na motocyklach.
Będzie można również pooglądać pokazy jeździeckie, pojeździć na koniach i przy okazji zrobić coś dla niepełnosprawnych dzieciaków.
Motocykle głównie będą wystawione jako atrakcja (nie będzie wożenia dzieciaków z racji średnio przystosowanego do tego terenu) tylko zdjęcia, możliwość ich oglądnięcia, posiedzenia oraz dotknięcia przez dzieciaki, głównie z porażeniem mózgowym.
Jazdy dla dzieciaków będą przygotowane przez przyjaciół z Quadowej Grupy Południe.
Oczywiście można przyjechać z własnymi dziećmi, które znajdą tam również różne atrakcje.
Jeżeli będzie ktoś chętny to spotykamy się 14.06 o godz. 9.30 na parkingu przy parku Decjusza od strony ul. Królowej Jadwigi - (200m za skrętem do zoo)
Pozdrawiam i do zobaczenia
Stawek
Moi drodzy - jak wiecie nasze działania mocno związały się z aktywnością SMGP. I tym razem mamy możliwość przyczynić się do budowania pozytywnego wizerunku nas jako quadowców a równocześnie zaoferowania przez naszą aktywność uśmiechu i radości dla dzieci dotkniętych niepełnosprawnością.
Udało nam się zrobić akcję w Mnikowie, która już odbiła się pozytywnym echem w środowisku - jest kolejna okazja ugruntować naszą aktywność w tym obszarze i zrobić po prostu coś dobrego dla innego człowieka
Ja stawię się na pewno - każdy quad, będzie mile widziany - proszę potwierdzajcie swoje przybycie to ważne dla nas żebyśmy mogli zorganizować się.
Liczymy na Waszą obecność!
Osoby chętne do wzięcia udziału i spotkania się z Nami proszę o kontakt na moją skrzynkę prywatną, na maila quadowagrupapoludnie@o2.pl lub telefonicznie 603292540. Możecie też oficjalnie wpisać się poniżej w poście.
Z góry dziękuję
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Re: GWASZENIADA - Dzień dziecka - 14.06.2015 Olszanica k.KRK
Nie obiecuję - jak zawsze ale się postaram - jak zawsze
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
tym razem nie musi byc nas duzo..ale z 2-4 quady fajnie jakby sie pojawily
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Poszukujemy quadowców którym nie jest obcy uśmiech dziecka, którzy mają quady na których mogą przewieźć dzieci z upośledzeniem.
Czy naprawdę jesteście obojętni na odrobinę radości którą możecie dać Tym dzieciakom?
Czekamy na Was - dajmy Odrobinę radości dzieciom - to tak niewiele kosztuje!
Czy naprawdę jesteście obojętni na odrobinę radości którą możecie dać Tym dzieciakom?
Czekamy na Was - dajmy Odrobinę radości dzieciom - to tak niewiele kosztuje!
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Niestety wszystko wskazuje na to iż jedynymi osobami które będą reprezentować środowisko quadowe z Południa będzie Dimi i Ja ... Szkoda i przykre, na szczęście, My w Tym widzimy cel i cieszymy się że dzieci i ich rodziny będą mogły odwzajemnić się nam uśmiechem i zwykłym ludzkim "DZIĘKUJĘ".
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
"Od Zera do Bohatera"
Spoko Sławek, w końcu rośniecie w siłę, lepiej mało a konkretnie niż dużo i bez sensu.
Spoko Sławek, w końcu rośniecie w siłę, lepiej mało a konkretnie niż dużo i bez sensu.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Jestem spokojny trochę mi tylko żal i przykro że nasze środowisko tak ciężko namówić do działania innego niż ustawka w lesie. Szczerze to coraz częściej dochodze do wniosku że jak robić ustawkę to z ludźmi którzy chcą zrobić coś więcej niż tylko wyszumieć się na Quadzie.
I tu moge liczyć na Mario, Dimi, Fernando czy choćby Maro z ZaZu.
Nie ważne... nie zniechęcam się tylko przykro tak trochę
I tu moge liczyć na Mario, Dimi, Fernando czy choćby Maro z ZaZu.
Nie ważne... nie zniechęcam się tylko przykro tak trochę
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Tak odbiegając od tematu widziałeś nasz film z WOŚP, w którymś roku.
Po tej ekipie w zasadzie nie ma śladu bo w większości liczył się lans na imprezach a jazdy zero.
To i grupa się rozpadała bo robić później się nie chciało nic, dosłownie nic.
Po tej ekipie w zasadzie nie ma śladu bo w większości liczył się lans na imprezach a jazdy zero.
To i grupa się rozpadała bo robić później się nie chciało nic, dosłownie nic.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- jeleniak
- Quad:: POLARIS 570 // był CF 500
- Imię: Sebastian
Zmora to nie tak jak piszesz, chetnie bym sie z wami wybral,gdyby maszyna byla w dobrym stanie. A ja jak pojezdze,to nawet juz nie mam czasu go myc odrazu,robie to w kolejny weekend. Zeby cos poreperowac to tez musze to w czasie rozlozyc,bo niestety maszyny nie mam u siebie pod domem. Jezdze raz na 3-4 tygodnie,bo fizycznie nie moge sie quadem zając ,zeby go przygotowac do jazdy. Zawsze w weekend cos wyskoczy i czasu braknie, wiec jesli juz jest czas i maszyna sprawna to lece sie wyszumiec. A co najwazniejsze nie mam nikogo do pomocy,wiec wszystko zajmuje mi samemu duzo wiecej czasu. Po cichu sie teraz przymierzalem zeby z wami pojechac,żona nawet chciala tez sie zabrac ,ale....oleje nie wymienione, wydech pierdzi, itd itd...bede walczyl w sobote,lecz wątpie ze mi sie uda zrobic wszystko
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Nikogo ja czy Zmora nie zmusza do czegoś czego nie chce, albo czego chce a nie może. Takie imprezy czy zloty - zwał jak zwał - jest każdego z nas indywidualną sprawą. Mnie się spodobało spędzanie w ten sposób czasu wolnego, a przy okazji jak mam czas to latam, czy naprawiam. Co do mojej maszyny też są rzeczy, które ciągle odkładam. Też chcę w ciągu miesiąca wymienić płyny a i przy okazji zaglądnę do mostów w jakim stanie jest olej.jeleniak pisze:Zmora to nie tak jak piszesz, chetnie bym sie z wami wybral,gdyby maszyna byla w dobrym stanie. A ja jak pojezdze,to nawet juz nie mam czasu go myc odrazu,robie to w kolejny weekend. Zeby cos poreperowac to tez musze to w czasie rozlozyc,bo niestety maszyny nie mam u siebie pod domem. Jezdze raz na 3-4 tygodnie,bo fizycznie nie moge sie quadem zając ,zeby go przygotowac do jazdy. Zawsze w weekend cos wyskoczy i czasu braknie, wiec jesli juz jest czas i maszyna sprawna to lece sie wyszumiec. A co najwazniejsze nie mam nikogo do pomocy,wiec wszystko zajmuje mi samemu duzo wiecej czasu. Po cichu sie teraz przymierzalem zeby z wami pojechac,żona nawet chciala tez sie zabrac ,ale....oleje nie wymienione, wydech pierdzi, itd itd...bede walczyl w sobote,lecz wątpie ze mi sie uda zrobic wszystko
Z poprzedniej ekipy fakt zostaliśmy ze Zmorą sami.
Jedni mają ten jeden jedyny dzień w życiu i podpisują cyrograf
Drudzy mają poważne kłopoty z maszyną i bebechy rozbierają.
Trzeci maszynę sprzedał....
Dzieje się, ale to jest każdego z nas indywidualna sprawa. Mnie się podobali ostatnio chłopaki, przyjechali nie z Jaworzna - tak jak ja co Zmora był w szoku, tylko jeden z Sandomierza a drugi spod Opola - szok.
Każdego co ma identyczne hobby zapraszam na takie spotkanie
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...