SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Powiem tak... polatam... sprawdze czy mi to bedzie odpowiadac... i wtedy zdecuduje czy tak zostanie czy bede kombinowal;)
- Tomek_LS500cb
Robert juz troche latalem na quadach... nie tylko luckem w automacie... ;)automat to fajna sprawa bo nie obchodzi cie czy wbiles za niski czy za wysoki bieg... poprostu manetka i idziesz...na motorach tez sie najezdzilem i na quadach z manualem... i poprostu mowie ze mam juz te wbijanie zakodowane w glowie i jak sami wiecie ci ktorzy juz jezdzicie dluzszy czas na ls500 a pewnie niektorzy nigdy nie jezdzile na moto... ze bylo by wam dziwnie wsiasc teraz na quada/czy tez moto i tak od strzala sie przyzwyczaic do innej zmiany biegow...ropa0 pisze:tomek ty jeszcze nie jezdziłes w terenie a juz kombinujesz
ja tez miałem obawy jak to bedzie a teraz sobie nie wyobrażam ze byłoby inaczej tym bardziej w terenie jak nogą uderzasz w dół i zmieniasz biegi na wyższe
Nie mowie ze sie nie przyzwyczaje i moze nawet bedzie lepiej...
Dawno temu jak przylecialem do irlandii i popatrzylem jak oni tu jezdza po lewej stronie.. i kierownica po prawej... pomyslalem... ku.wa jak oni to ogarniaja... po jakims czasie szef dal mi kluczyki do auta i powiedzial ze od dzis to moje sluzbowe... a do domu mialem jakies 100km... malo sie nie zesralem ze mam tym wrocic do domu.... wsiadlem...i pojechalem... fakt faktem ze przez pierwsze kilka dni szukalem biegow na prawych drzwiach ale sie przyzwyczailem... wiec do wszystkiego idzie sie przestawic
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
ja teraz też jestem przed swapem aktualnie pyrkam ls450 i też mnie to ciekawi jak to będzie wyglądać.Tomek_LS300 pisze:Robert juz troche latalem na quadach... nie tylko luckem w automacie... ;)automat to fajna sprawa bo nie obchodzi cie czy wbiles za niski czy za wysoki bieg... poprostu manetka i idziesz...na motorach tez sie najezdzilem i na quadach z manualem... i poprostu mowie ze mam juz te wbijanie zakodowane w glowie i jak sami wiecie ci ktorzy juz jezdzicie dluzszy czas na ls500 a pewnie niektorzy nigdy nie jezdzile na moto... ze bylo by wam dziwnie wsiasc teraz na quada/czy tez moto i tak od strzala sie przyzwyczaic do innej zmiany biegow...ropa0 pisze:tomek ty jeszcze nie jezdziłes w terenie a juz kombinujesz
ja tez miałem obawy jak to bedzie a teraz sobie nie wyobrażam ze byłoby inaczej tym bardziej w terenie jak nogą uderzasz w dół i zmieniasz biegi na wyższe
Nie mowie ze sie nie przyzwyczaje i moze nawet bedzie lepiej...
Dawno temu jak przylecialem do irlandii i popatrzylem jak oni tu jezdza po lewej stronie.. i kierownica po prawej... pomyslalem... ku.wa jak oni to ogarniaja... po jakims czasie szef dal mi kluczyki do auta i powiedzial ze od dzis to moje sluzbowe... a do domu mialem jakies 100km... malo sie nie zesralem ze mam tym wrocic do domu.... wsiadlem...i pojechalem... fakt faktem ze przez pierwsze kilka dni szukalem biegow na prawych drzwiach ale sie przyzwyczailem... wiec do wszystkiego idzie sie przestawic
Od razu zarzucę kolejnym głupim pytaniem
wie ktoś jak się nazywają fachowo paski do nerfbarów i gdzie to można kupić bo moje są już wysłużone, oraz przydały by się klipsy do ściągnięcia ich do ramy
dzięki za pomoc !
już sam wyczaiłem. Kupię zwykłe pasy/taśmy nośne i zaniosę do tapicera by to przeszył jak trzeba zda to egzamin ?
pozdro
Ostatnio zmieniony pn 25 maja, 2015 przez Danger, łącznie zmieniany 1 raz.
dan
- Tomek_LS500cb
Ropa a co za awarie miales?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
lucyfery spisały sie dzielnie ale w przeprawie sie wał napędowy rozleciał
był jeden lucek 250cc niestety nie mógł nim podjechać pod żadną górkę ,ani na pustyni ani na Biskupicach .
ROPA opowiedz chłopakom jak sie jeździ u nas bo filmiki to tego nie oddaja nawet w 50% i na jakich obrotach ciągle chodzą maszyny
był jeden lucek 250cc niestety nie mógł nim podjechać pod żadną górkę ,ani na pustyni ani na Biskupicach .
ROPA opowiedz chłopakom jak sie jeździ u nas bo filmiki to tego nie oddaja nawet w 50% i na jakich obrotach ciągle chodzą maszyny
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Na max maszyny chodzą rozgrzane do czerwoności Troche z ropą pojeździliśmy troche go d*** bolała po tych hopkach co na Biskupicach zjeździliśmy po torze
- Tomek_LS500cb
Fajne te buggy.... smielem sie do braciaka ze juz dawce do takiego czegos mamy...
- Tomek_LS500cb
No chyba ze sie zmiesci do tego malenstwa co stoi obok