SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Kazdy cicho siedzi bo z maszyny pewnie nie schodzi.... ja tu zagladam codziennie i tez sie dziwie ze taka cisza... tyle potworow wyszlo z Marcina stajni a nikt sie nie chce dzielic wrazeniami z jazdy, jakimis udoskonaleniami i zmiana wizerunku gadziny... szkoda bo juz sporo ls500 lata... no chyba ze wszystkie lucki w garazu stoja.. nikt nic nie robi... to wtedy bym zrozumial...
Marcin masz juz jakies pojecie ile quadow przyleci do Biskupic?
Mam nadzieje ze konkretna relacje filmowa zdacie...
Marcin masz juz jakies pojecie ile quadow przyleci do Biskupic?
Mam nadzieje ze konkretna relacje filmowa zdacie...
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
nie mam zielonego pojęcia okaże sie w niedziele bez względu na to ile osób będzie, bedzie fajnie
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Pozazdroscic tak czy inaczej czekam na relacje....
Masz juz dawcow do przeszczepow? Wybierz jakos perelke dla mnie... tyle juz czekam ze chyba zeswiruje
Masz juz dawcow do przeszczepow? Wybierz jakos perelke dla mnie... tyle juz czekam ze chyba zeswiruje
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
Panowie z racji ze udało mi sie kupić ls450l a nie tak jak zamierzałem 250/300
Będe miał do sprzedania amortyzatory z ls450 które zakupiłem w Niemczech sa one po przebiegu 1000km tak deklarował Niemiec, kupił je do swojej 300 ale ja sprzedał na oryginalnym gwincie i te mu zostały sa to amorki gazowe cena jest za komplet przód x2 tył x1
Z mocowaniami.
Sprzedam za tyle ile kupiłem 1500pln mozna przetestować i wogole u mnie beda w przyszłym tygodniu.
Bedzie ktoś zainteresowany?
Będe miał do sprzedania amortyzatory z ls450 które zakupiłem w Niemczech sa one po przebiegu 1000km tak deklarował Niemiec, kupił je do swojej 300 ale ja sprzedał na oryginalnym gwincie i te mu zostały sa to amorki gazowe cena jest za komplet przód x2 tył x1
Z mocowaniami.
Sprzedam za tyle ile kupiłem 1500pln mozna przetestować i wogole u mnie beda w przyszłym tygodniu.
Bedzie ktoś zainteresowany?
dan
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Taka cisza bo wszyscy się na zlot szykują. Ja napewno troche roboty przy quadzie mam
- Tomek_LS500cb
No to pisac o przygotowaniach;)
Zazdroszczę uczestnikom, mam dyżur przy chorej wnuczce, może i dobrze, że nie pojadę, trzymałbym tyły 100 po leśnych duktach i jazda na ośce nie na moje nerwy przedwyborcze
- d_felini
- Quad:: Lucky Star 250
- Imię: Darek
Również byłem napalony na wyjazd (chociaż też pewnie zamykałbym tyły ) ale obecnie mój dojazd stoi pod znakiem zapytania. Dwie kobiety w domu chore. Mała już kończy, ale duża chyba się dopiero rozkręca.
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Witam wszystkich zapaleńców LS'a, przed swapem, w trakcie czy też po!
Jestem tutaj "nowy" choć wątek swapu znam od początku (w zeszłym roku zakupiłem gotowca od Marcina) lecz jak dotąd stroniłem komentarzy.
W końcu postanowiłem się przywitać
PS
Mam nadzieje, że pogoda i ekipa podczas zlotu dopisze bo rzecz jasna w niedzielny poranek obieram kierunek Biskupice.
Jestem tutaj "nowy" choć wątek swapu znam od początku (w zeszłym roku zakupiłem gotowca od Marcina) lecz jak dotąd stroniłem komentarzy.
W końcu postanowiłem się przywitać
PS
Mam nadzieje, że pogoda i ekipa podczas zlotu dopisze bo rzecz jasna w niedzielny poranek obieram kierunek Biskupice.
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Eser musimy sie jakoś zgadać na rundkę po okolicy. Pogoda coraz lepsza wiec musimy coś wymyślić
MORE POWER!