Wrocław poligon
Re: Wrocław poligon
Witam. Caly kwiecien czekalem az ktos sie odezwie z propozyja quadowania. Niestety moj czas minol w Polsce i trzeba bylo wracac.Pozdrawiam
- Bilu.
- Quad:: Arctic Cat 700, XTP 1000 2016
- Imię: Krzysiek
Szkoda. Trzeba było coś skrobnąć na forum.
Pisałem ale nie doczekałem się odpowiedzi być może było to spowodowane zbliżającymi świętami albo po prostu miałem nie fart.Ja się szybko nie poddaje wiec jeśli tylko będę w kraju to się odezwę.Pozdrawiam.kornel74 pisze:robertmuszka pisze:Je też okolic
Witam....Robert chyba nie masz bliżej jak ja do Wrocławia????Czy ktoś ma zamiar polatać???Jeśli tak to proszę o info jestem do końca kwietnia.Pozdrawiam
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Cos mi się zdaje, że z Waszym Wrocławiem coś faktycznie nie tak? Takie miasto i nie ma z kim latać
Przwprowadzcie się do Legnicy
Przwprowadzcie się do Legnicy
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
No ale jak się przeprowadzimy do Legnicy to we Wrocławiu już w ogóle nikogo jeżącego nie będzie
A ja już niedługo wracam do jeżdżenia, ciekawe czy nie zapomniałem co i jak...
A ja już niedługo wracam do jeżdżenia, ciekawe czy nie zapomniałem co i jak...
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Myślę, że sporo zapomniałeś i musisz wykupić 20 godzin uzupełniających więdzę jazdy na quadzie z Lejkiem. Chętnie przyjmę cię do szkoły jazdy, biorę nie dużo... browar/rbg. netto. Brutto to pół litra bira...
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
A spożywasz przed, po czy w trakcie nauki? Bo nie wiem czy mam quada targać czy taryfą przyjechać? Przewidziałeś lekcje teoretyczne czy tylko praktyka????
- LEJEK
Najpierw spotkanie w sali wykładowej, w najbliższej okolicy jest postój taksówek oraz pętla autobusowa z niezliczoną ilością połączeń. Nawet dworzec kolejowy jest. Szkolenie obejmuje 12 godzin przyswajania "wiedzy" teoretycznej. 12 godzin z zakresu budowy, eksploatacji i wyposażenia quada - Zajęcia przy prawdziwym Quadzie w garażu !!!! Szkolenie kończy się egzaminem wewnętrznym przy komisji w składzie Pingwin&Lejek. Jazda w terenie - połączona z elementami surwiwalu to kolejne 10 godzin. Egzaminem z tego zakresu zdobytej wiedzy jest udział w rajdzie - Mud Party Dragon Winch 2015 i zajęcie 1-go do 5-go miejsca w klasyfikacji quadów.
Ogólnie bardzo proste. Dasz radę.....!!!
Ogólnie bardzo proste. Dasz radę.....!!!
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- LEJEK
Zapraszam wszystkich na szkolenie !!! Najbliższe zajęcia rozpoczynają się już w ten weekend !!! Nie przegap okazji...... zapisz się już dziś !!!
- Bilu.
- Quad:: Arctic Cat 700, XTP 1000 2016
- Imię: Krzysiek
Bardzo interesujące hmm