SWAP Lucky Star
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
Re: SWAP Lucky Star
dość dobrze jest to spasowane jak by było fabrycznie
dobrze widziesz w tych goglach z lustrem jak jest szarówka ciemno? one rozjaśniają >?
pytam bo tez mam lustra tylko do snowboardu i jak jest ciemno to nie widze wszystkiego dokladnie tak jak w normalnych i mnie to ....
A teraz szukam rzeczy na quada i nie chce się przejechac znowu na lustrach
dobrze widziesz w tych goglach z lustrem jak jest szarówka ciemno? one rozjaśniają >?
pytam bo tez mam lustra tylko do snowboardu i jak jest ciemno to nie widze wszystkiego dokladnie tak jak w normalnych i mnie to ....
A teraz szukam rzeczy na quada i nie chce się przejechac znowu na lustrach
dan
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
trochę ściemnia szyba więc wieczorem na pewno pogarsza widoczność ale za to na słońce ideał
a ja jeżdżę tylko w dzień a jak bym już chciał po nocach jeździć to mam białą szybę.
a ja jeżdżę tylko w dzień a jak bym już chciał po nocach jeździć to mam białą szybę.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
powiem tak ta kamerka to nie orginał sjcam 4000 tylko dobra podróba tu masz orginałDanger pisze:a to nie to czasem?Tomek_LS300 pisze:Kamil mozesz mi podac na Priva namiary na swojego sprzedawce?? To jest sj4000 wifi?? Bo tak przegladam i zwykle sj po 399 sa a z wifi 499...beben1982 pisze:Zakupiłem kamerkę SJCAM SJ4000 zrobiłem mały test i myślę że nie nagrywa najgorzej.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=H9pxkAOieL8[/youtube]
Kupiles w sklepie czy przez net? Jak w sklepie to czy wysylaja?bo za taka cene to moze lykne...
http://allegro.pl/kamera-sportowa-expla ... 96335.html
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=25659683
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
- Danger
- Kontakt:
czyli co da się samą szybkę wymienić czy zmieniasz cale gogle?marcinSWAPcb500 pisze:trochę ściemnia szyba więc wieczorem na pewno pogarsza widoczność ale za to na słońce ideał
dan
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
No przecież napisał że ma białą szybke to znaczy ze do tych samych gogli.
Wie ktoś jaką kompresje powinien mieć ls300? Jedziemy jutro z kumplem zobaczyć pewną trzy setkę która ma nalatane już 14000km i chcemy zmierzyć kompresję.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
moja na pewno jest oryginalna bo zdrapałem zdrapke z kodem na boku pudełka i sprawdziłem na stronie producenta poza tym jest mnóstwo filmów na YT pokazujących jak rozróżnić moja i Kamila w każdym detalu ma wszystko tak jak oryginał i były kupione w tym samym sklepie paragon i 2 lata gwarancji
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Danger
- Kontakt:
Marcin czyli ta co wkleiłem z allegro za 299 z wifi to jest też oryginał czy podróbamarcinSWAPcb500 pisze:moja na pewno jest oryginalna bo zdrapałem zdrapke z kodem na boku pudełka i sprawdziłem na stronie producenta poza tym jest mnóstwo filmów na YT pokazujących jak rozróżnić moja i Kamila w każdym detalu ma wszystko tak jak oryginał i były kupione w tym samym sklepie paragon i 2 lata gwarancji
przecież to tak samo wygląda jak znaleźć różnice heh...
dan
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Można je rozpoznać po tym np. że nie ma loga SJCAM pod obiektywem i widać jakie ma rozdzielczości tylko 1080p i 720p a te nasze mają wszystkie rozdzielczości od 480p do 1080p. I to nie jest SJCAM tylko EXPLAY. Oryginalna powinna mieć tak jak Marcin napisał kod do sprawdzenia autentyczności kamery na stronie internetowej.
podróba ma całkiem inne menu od orginału i obudowa jest inaczej wykonana tu masz różnice [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XM-QVUeK2T0[/youtube]
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej