SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Marcin a na pienku to......... hihi
Stamp nie gadaj ze juz lata na tym mini czymś
Stamp nie gadaj ze juz lata na tym mini czymś
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Byłem we wtorek przejazdem u Marcina.
Pozwolił zrobić rundkę LS-em. JEST KOT
Co mogę powiedzieć... Ten silnik współgra z tym quadem idealnie. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Dźwięk tego silnika już na postoju powoduje "banana na twarzy", a jak się ruszy.....
Można tym jeździć spokojnie bez obawy o jakieś nerwowe zachowania maszyny. A jak się chce poczuć adrenalinę, to za sprawą ruchu jednego palca mamy jej pod dostatkiem.
Na prawdę szok, jak to wszystko razem działa. Jeśli ktoś się zastanawia, czy oddać gada na przeszczep, to niech odwiedzi kogoś z LS500, a jego wątpliwości zostaną rozwiane. Żaden filmik nie jest w stanie oddać dźwięku maszyny. Radość z obcowania z taką zabawką - bezcenna (za wszystko inne zapłacisz master card).
Moja kolej na SWAP-a już się zbliża Nie mogę się doczekać, jak dziecko na swoje urodziny hehe.
Pozwolił zrobić rundkę LS-em. JEST KOT
Co mogę powiedzieć... Ten silnik współgra z tym quadem idealnie. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Dźwięk tego silnika już na postoju powoduje "banana na twarzy", a jak się ruszy.....
Można tym jeździć spokojnie bez obawy o jakieś nerwowe zachowania maszyny. A jak się chce poczuć adrenalinę, to za sprawą ruchu jednego palca mamy jej pod dostatkiem.
Na prawdę szok, jak to wszystko razem działa. Jeśli ktoś się zastanawia, czy oddać gada na przeszczep, to niech odwiedzi kogoś z LS500, a jego wątpliwości zostaną rozwiane. Żaden filmik nie jest w stanie oddać dźwięku maszyny. Radość z obcowania z taką zabawką - bezcenna (za wszystko inne zapłacisz master card).
Moja kolej na SWAP-a już się zbliża Nie mogę się doczekać, jak dziecko na swoje urodziny hehe.
a to kolega z nad morza ?
a banana to ja mam dziennie jak go odpale
założę sie ze każdy kto ma juz lucyfera zna to uczucie
nie tylko ty jestes pod wrazeniem ,chyba kazdy kto zrobi rundegateway pisze: Co mogę powiedzieć... Ten silnik współgra z tym quadem idealnie. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Dźwięk tego silnika już na postoju powoduje "banana na twarzy",
a banana to ja mam dziennie jak go odpale
dokładnie 100% racji, my tez byli sceptycznie nastawieni do tego projektu, do puki nie wpadlismy do Częstochowy bo nie mamay daleko i po małej rundzie było tak jak piszesz wszystko rozwiane ale w pozytywnym tego znaczeniu ,później 5 tygodni czekania i gad juz stoi w garażugateway pisze: Na prawdę szok, jak to wszystko razem działa. Jeśli ktoś się zastanawia, czy oddać gada na przeszczep, to niech odwiedzi kogoś z LS500, a jego wątpliwości zostaną rozwiane.
gateway pisze: Moja kolej na SWAP-a już się zbliża Nie mogę się doczekać, jak dziecko na swoje urodziny hehe.
założę sie ze każdy kto ma juz lucyfera zna to uczucie
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
No ja właśnie z północy. Miałem trasę Z Gdyni do Częstochowy, Raciborza, Krakowa itd. Do Marcina zajechałem strasznie zmęczony hehe.
- Cesi24
- Quad:: LS500
- Imię: Darek
Wczoraj podjechałem do kumpla któremu sprzedałem TRX 400, i chciał sprawdzić jak LS500 chodzi, a więc dałem gada. Jak przyjechał to wcale nie chciał zejść z maszyny, był pod ogromnym wrażeniem, i stwierdził że Honda przy LS500 to zabawka. I zgadnijcie co zrobi....
Sprzedaje Hondę i będzie się wbijał w termin u Marcina.
Sprzedaje Hondę i będzie się wbijał w termin u Marcina.
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Hehe jeszcze trochę i ls500 będzie postrzegany jako kultowa maszyna zupełnie nowa marka
MORE POWER!
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Pawel juz tak jest.... przeciez to jest nowa maszyna... i nowa marka... zeby nie ten swap pewnie w nastepnym sezonie latal bym na czyms innym bo mocy juz dawno mi brakowalo ale ze wzgledu ze uzywam go wakacyjnie to tak narazie zostal ... w innym przupadku juz dawno mial by innego wlasciciela;)
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Młody teraz rozpoczoł trzeci sezon na małej godzinie. Pierwszy raz go wsadziłem jak miał trzy lata. To dopiero fajnie wyglądało
MORE POWER!
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Zakupiłem kamerkę SJCAM SJ4000 zrobiłem mały test i myślę że nie nagrywa najgorzej.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=H9pxkAOieL8[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=H9pxkAOieL8[/youtube]
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
ja tez dzisiaj taka samą nabyłem uważam że lepsza nie potrzebna do takich filmików tak ją zamontowałem .
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ki573lyI1d4[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ki573lyI1d4[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .