SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
adrianus
Quad:: LS500
Imię: Adi

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: adrianus » śr 13 maja, 2015

ja jebie... ozimek84 współczuję, bez kitu słaba sytuacja.
ja rok temu pożyczyłem lucka300'tkę kuzynowi na weekend to tylko zadzwonil i stęka, glebe miałem, trochę połamałem, przywiózł,a ja patrzę,a tam wszystkie plastiki plus licznik do wymiany.
oczywiście kuzyn hajsu nie oddał...
mam nadzieję, że w Twoim przypadku będzie inaczej.
duś gościa o kasę, nie ma zmiłuj.
stąd też rozumiem wiele osób, które nawet karnąć sprzętem się nie pozwalają

Awatar użytkownika
ropa0
Quad:: LS 300 turbo
Imię: Robert

Post autor: ropa0 » śr 13 maja, 2015

Tomek_LS300 pisze: jednak mnie najbardzie bawi jazda na osce.... tak jak mowicie kto co lubi;)
Wierz mi Tomku to dopiero będzie cie bawic jak do siedzisz Lucyfera , kłótnia z żoną gwarantowana na dzień dobry
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » śr 13 maja, 2015

ozimek84 pisze:Ja juz zakonczyłem sezon Porzyczyłem kuzynowi gada na prawie miesiac cos mu odjeb...ło ze gazniki wyczysci po złozeniu podlał benzynke i cos odpierd... ze mu lucek sie zapalil i juz nie dał rady go ugasic spalil sie calkiem stoi teraz na smieciach i nie mam nawet ochoty go dotykac tamten nie ma kasy zeby go zrobic ale nie wiem czy warto czy sie nic z silnikiem nie stalo od temperatury Zostala kanapa i przednie plastiki bo zdol a i przednie opony tylne sie stopily Marcin takiego zombii quada tez robisz Da sie to zrobic tylko ciekawe ile wyjdzie
Rama ponownie wyżarzona absolutnie nie nadaje się do jazdy. Metal traci sprężyste właściwości i pęka w zasadzie od razu.

Temat renowacji sobie odpuść bo szkoda własnego zdrowia. Jak serducho się ostało - pozostaje szansa na nowy swap - bo z tego lucka co masz tylko przód się nada :(

Temat znam - koledze w podobny sposób spłonął cały Can-am Maverick. Nic się nie ostało - poszły nawet felgi i blok aluminiowy silnika... Bardzo współczuję :(
Ozo Drapers Squad

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 13 maja, 2015

:shock: Dobry zwyczaj nie pożyczaj :) Ozimek ja bym ojcu swojemu quada nie pożyczył na dzień a ty kuzynowi na miesiąc :shock: teraz niech idzie do wonga com i bierze pożyczkę i oddaje jak bigosu narobił . Ja dzisiaj byłem założyć oponę na felge bo naprawiłem i w tym serwisie motocyklowym stoi kawasaki 600 z 2010 r całe rozdupcone i taka sama sytuacja koleś dbał o maszynkę i przyprowadził na serwis wymienić opony na nowe a że nie mógł odebrać to podesłał kolege kolega zamiast prosto do niego jechać stwierdził że sie karnie i tak rozkur...ił maszyne ze że tamten jak ją później zobaczył to prawie płakał , a ten co rozwalił połamany i bezrobotny perspektywa na odzyskanie kasy beznadziejna .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
STAMP
Quad:: ls 500 na dopingu :D
Imię: Paweł

Post autor: STAMP » śr 13 maja, 2015

Ropa0 u nas w domu stoją autobusik bombardiera i gryzzli 700 i jak dla mnie powtarzam dla mnie nie ma nic lepszego jak mocna oska :) ostatnio bombardierem woziłem gałęzie na działce jakiś miesiąc temu i od tamtego czasu stoi. Brachole już wcale ich nie dosiadają. Fakt jest taki ze sa to Quady bardzo wygodne ale nie nadają sie do jazdy po asfalcie a ja właśnie często po nim latam. Każdy ma swoje upodobania :)
MORE POWER!

Awatar użytkownika
STAMP

Oziomek84 współczuje straty :(
MORE POWER!

Marcin ATV SWAP Garage

kiedyś Ropa wrzucał foty różnicy opon między 20/11/9 a 22/11/9 ale to były inne bieżniki tu są identyczne bieżniki ta sama firma identyczny stopień zużycia i idealnie widać różnice ja mam te większe dzięki czemu prześwit jest 3 cm większy a to dość sporo jak na ośkę sprawdza sie to dobrze w cięższym terenie bo sie tak nie wiesza . Obrazek

Obrazek

a tu nowe kierunki ponieważ te oryginalne mam zamalowane a policja nie śpi ;) i naprawiona opona tylna rozcięcie miało ok 3 cm zawiozłem ją do gości co naprawiają opony w tirach i na gorąco zrobili a od środka dodatkowo dali dużą łatę zbrojoną tez na gorąco efekt oceńcie sami ;)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nPM6AAh78LY[/youtube]

Awatar użytkownika
STAMP

Bardzo fajnie te kierunki wyglądają. Kiedyś wspominałeś ze bedziesz przycinał plastiki z przodu to jest jeszcze aktualny plan ?
MORE POWER!

Awatar użytkownika
STAMP

Ropa0 moj młody ma 5 i pół roku :)
MORE POWER!

Marcin ATV SWAP Garage

plan aktualny ale jeszcze sie waham jeden gadżet muszę jeszcze dokupić i wtedy chyba sie odważę ;)

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”