SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Kamil BRAWO za kapcia!!!!! ;);)
Pawel juz niedlugo i mlody na twoim bedzie latal;););) a oponki bedziesz mnial jak Kamil;)
Pawel juz niedlugo i mlody na twoim bedzie latal;););) a oponki bedziesz mnial jak Kamil;)
te palenie to w wykonaniu Marcina a Kamil był operatoremTomek_LS300 pisze:Kamil BRAWO za kapcia!!!!!
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Danger
- Quad:: LS 450+
- Imię: Damian
- Kontakt:
tak ale ludzie jak widzę w 90% kupują pod moda i nie szukają zadbanych tylko tanich takiego ciężej sprzedać odkąd można za tyś więcej mieć już po swapie660760239 pisze:No tak ale zazwyczaj za 5 tys to jest zajechany wizualnie i technicznie.A tu masz silnik do sprzedania jak nowy plastiki nowe więc 800 zł odchodzi od tych 6500zł i tłumnik ten co zakłada Marcin 200 zł i xenon 100 zł więc jak ktoś kupi za 5 tys i chce nowe plastiki tłumnik bo musi i xenon to wychodzi na jedno i to samo.
ja bynajmniej tak uważam.
Gdybym w majówkę nie imprezował pewnie bym tego kupił bez zastanowienia ale poszedł od szczała- w sumie się nie dziwie.
http://allegro.pl/quad-access-lucky-sta ... 89783.html
no i jeszcze ten też niczego sobie... Oponki to ma jak nowe
http://allegro.pl/access-lucky-star-20-i5270930121.html
więc trzeba czekać aż coś się pojawi i tyle twój jest zadbany naprawdę i kolor żółty to klasa bynajmniej dla mnie ale trzeba dłużej czekać bo nie wiem czy zejdzie od razu- obym się mylił
dan
- Tomek_LS500cb
No faktycznie ze to Marcin kapcia palil nie zwrocilem uwagi... na poczatku po spodniach go nie poznalem... fopiero pod koniec filmiku go widac... hehe ...ropa0 pisze:te palenie to w wykonaniu Marcina a Kamil był operatoremTomek_LS300 pisze:Kamil BRAWO za kapcia!!!!!
Tak czy inaczej brawo za pieknego laczka!!!!;)
Widze ze yoshimura tez juz na miejscu;)
Ja też bylem juz zapisany w kolejce i szukałem pod swap ale kolo nosa wpadło mi ładne grizzly(ten srodkowy) wiec jedno miejsce sie zwalnia.Mysle ze kiedys kupie lucka 400 dla narzeczonej bo tak jej sie na grizzly spodobało ze nie chciala zejsc.
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Kolego czarny nie szkoda Ci było tej mocy ? nie wiem jak inni maja ale ja najbardziej lubię jazdę na ośce. Mogę sie zdecydowanie bardziej wyszaleć! Ale pewnie każdy luci co innego:)
MORE POWER!
Paweł powiem ci ze ciężko to określić
u nas w ekipie chłopaki mają rożne maszyny sportowe przeprawówki 2x4 4x4 a nawet sportowy z napendem na 4 i sam stałem przed takim faktem bo bardzo mnie kręciła jazda 4x4 i chciałem kupic przeprawke
ale jak sobie przekalkulowałem exsplatacje takiej maszyny i dostepne moje srodki to wolałem tą kase wpakować w lucka
ale nie ukrywam ze moze kiedys sobie takiego gada kupie
Paweł ile twój dzieciak ma lat
u nas w ekipie chłopaki mają rożne maszyny sportowe przeprawówki 2x4 4x4 a nawet sportowy z napendem na 4 i sam stałem przed takim faktem bo bardzo mnie kręciła jazda 4x4 i chciałem kupic przeprawke
ale jak sobie przekalkulowałem exsplatacje takiej maszyny i dostepne moje srodki to wolałem tą kase wpakować w lucka
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: Lucky Star 500
- Imię: Bartek
Ja juz zakonczyłem sezon Porzyczyłem kuzynowi gada na prawie miesiac cos mu odjeb...ło ze gazniki wyczysci po złozeniu podlał benzynke i cos odpierd... ze mu lucek sie zapalil i juz nie dał rady go ugasic spalil sie calkiem stoi teraz na smieciach i nie mam nawet ochoty go dotykac tamten nie ma kasy zeby go zrobic ale nie wiem czy warto czy sie nic z silnikiem nie stalo od temperatury Zostala kanapa i przednie plastiki bo zdol a i przednie opony tylne sie stopily Marcin takiego zombii quada tez robisz Da sie to zrobic tylko ciekawe ile wyjdzie
- Tomek_LS500cb
Uiuu.... pierwszy lucyfer ktory zakonczyl zywot.... szkoda tylko ze w tak glupi sposob... jednak gasnica przydatna sprawa i trzeba bedzie zamontowac...
- Tomek_LS500cb
Robert ja tez latalem na roznego rodzaju sprzecie... ale jednak mnie najbardzie bawi jazda na osce.... tak jak mowicie kto co lubi;)ropa0 pisze:Paweł powiem ci ze ciężko to określić