SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=E-QFIcZZG3Q[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
to kiedy się wybierasz Marcin na góre kamieńsk bo widze po filmie że już w tym kierunku smigasz
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
-
w którym i po czym to wywnioskowałeś??Ikar pisze:W LTR chyba się tłok kończy powolutku ...
Rafax na pewno sie wybiorę a kiedy dokładnie to jeszcze nie wiem a pojechaliśmy w tamtą strone bo juz zbrzydło nam jeździć ciągle po Jurze.
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Wm1WmrYO2ds[/youtube]
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No to juz prawdziwa zabawa w terenie... a mowia ze oski do przeprawy sie nie nadaja;) zaje.biste tereny tam macie... u mnie najbardziej jakis gorek i dolkow brakuje... a lasow za to pod dostatkiem;) no i tak jak widac na filmikach... po co komu wsteczny???!!! Szkoda tylko ze tych momentow co opisales wczesniej nie uwieczniles....
....a na koniec i mala rzeczka byla ... BRAWO.... pozazdroscic pokaznej ekipy i fajnego wypadu... a tak apropo Marcin... tez lubie jak bak pelny;)
....a na koniec i mala rzeczka byla ... BRAWO.... pozazdroscic pokaznej ekipy i fajnego wypadu... a tak apropo Marcin... tez lubie jak bak pelny;)
-
na końcu filmu widać że crossik już na lince ten moment i tak już tel nagrałem ale może kolega coś z ltr nagrał z tych momentów co opisałem szkoda że policji nie nagrałem ale wtedy miałem wyłączona kamerkę a jeszcze później sie rozładowała niestety jeździmy żeby pojeździć filmiki przy okazji niektórych rzeczy nie da sie zdublować po prostu albo sie to zarejestruje albo nie .
łoo matko pińceta w terenie
Tomek to zobacz sobie mój profil na FB to zobaczysz terenyTomek_LS300 pisze: a mowia ze oski do przeprawy sie nie nadaja;) zaje.biste
dlatego ja sobie kupiłem przejściówkę zapalniczki na USB,i przy każdej "cygaret pauzie " bede sobie podładowywał no i karta 64GB tez powinna wystarczycmarcinSWAPcb500 pisze: później sie rozładowała niestety jeździmy żeby pojeździć filmiki przy okazji .
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Twój kolega na LTR w 54 sekundzie filmiku wrzuca gada na koło i o ile normalnym jest że mocne przyciśnięcie silnika na niskich obrotach spowoduje malutką chmurkę - to już ten moment - tuż przed upadkiem na 4 koła w którym dodaje gazu na wysokich obrotach i chmurka też wylatuje normalny już nie jest A przynajmniej w YFZ - bo od puszczania małej chmurki przy mocniejszym dodaniu gazu do całkowitego remontu to był okres 3 wyjazdów.marcinSWAPcb500 pisze:
w którym i po czym to wywnioskowałeś??
Ozo Drapers Squad
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Teraz juz wiem czemu wyciagarki macie pomontowaneropa0 pisze:łoo matko pińceta w terenie
Tomek to zobacz sobie mój profil na FB to zobaczysz terenyTomek_LS300 pisze: a mowia ze oski do przeprawy sie nie nadaja;) zaje.biste
dlatego ja sobie kupiłem przejściówkę zapalniczki na USB,i przy każdej "cygaret pauzie " bede sobie podładowywał no i karta 64GB tez powinna wystarczycmarcinSWAPcb500 pisze: później sie rozładowała niestety jeździmy żeby pojeździć filmiki przy okazji .
WARIACI