Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
seryjne amorki od jakiejś yamahy lub suzuki i tego typu sprzętów spisują się idealnie warto posiedzieć trochę i poszperać w necie czasem można na wyrwać prawdę fajny zawias za nie wygórowaną cenę.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.plPozdrawiam .
Mam pytanie jakie opony polecacie do lucky stara terenowe takie zeby jak najmniej zużywały się na asfalcie bo lucek dużo po nim właśnie śmiga a nie chce mi się kupować i przekładać szosowek.W kawasaki mam maxxis razr 2 to płyną w oczach
Raczej ciężko o takie opony żeby mało ścierały się na asfalcie. A z tego co wiem to opony SUN.F mają niski stopień ścieralności potwierdzony przez Marcina dużo na nich śmigał na asfalcie a słabo się ścierały.
Kumpel śmiga na oponach z jakiegoś wózka widłowego, też mu szybko schodziły i w serwisie doradzili mu te opony i jest mega zadowolony. Cenowo dużo taniej go to przyszło. On w większości po autostradach jeździ
Nie wiem czy będzie je widać na tym zdjęciu