Nie piszę żadnych dygresji na temat Sławka a on raczej nie potrzebuje adwokata - poradzi sobie chłopina.
Ja tam żadnej pyskówki nie zaczynam
![Buźki :buźki:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/buzki.gif)
Hmmm w całym zacietrzewieniu nie zauważyłeś że cała dyskusja nie dotyczyła waszego wyjazdu....Przytaj jeszcze raz wszystko co napisałem dotyczyło wyjazdu na Ukrainę. Bardzo proszę wskaż chociaż jedną wzmiankę na temat Ekspedycjioolsztyniak pisze:Wypowiadaj się więc tu.DKfan pisze: natomiast ja współorganizuję więc wypowiadał się będę.
Narobiłeś smrodu po poprzedniej wyprawie a tej NIE MASZ PRAWA NAWET KOMENTOWAĆ.
Nie byłeś to się nie udzielaj bo jak zwykle masz najwięcej do powiedzenia
Łukasz - mniej masła - cała dyskusja rozpoczęła się na Waszym poscie od TWOJEJ ciętej uwagi na temat Ukrainy - jakbyś nie zauważył.oolsztyniak pisze:
Ja tam żadnej pyskówki nie zaczynam
Informacja dla innych obserwujących - jeśli macie quada na firmę to chyba trzeba się samemu upoważnić na osobę fizycznąCzoper pisze:Quady w leasingu lub rejestrowane na inną osobę niż użytkownik powinien pisemne upoważnienie właściciela ( wraz z tłumaczeniem ) potwierdzone notarialnie tak było w roku ubiegłym sprawdźcie to jesli ktos nie jest właścicielem quada !
Proszę Robert o przytoczenie - czepiania się !robertmuszka pisze:No to po jakiego wała czepiasz się Ukrainy, nie rozumiem bulu, jaki wywołuje ta impreza w Olsztynie.