Quad dla kobiety-co radzicie?
- prezziguzzi
- Kontakt:
Pozwólcie niech się wypowie kobieta
Ja zaczynałam na hondzie 650 ale po niecałym roku wymieniłam ją na G700 , powiem wam że gdyby nie wspomaganie to była by Bombka 800xt
Tołdi jeżeli Twoja kobieta lubi szybką ostrą a zarazem extremalną jazdę to polecam G700 ,chyba że quad ma Wam służyć do spokojnych rodzinnych jazd ,
myślę że w tym przypadku bombardier DS250 lub kymco 250 jest idealny dla małżonki
Pozdrawiam
Ja zaczynałam na hondzie 650 ale po niecałym roku wymieniłam ją na G700 , powiem wam że gdyby nie wspomaganie to była by Bombka 800xt
Tołdi jeżeli Twoja kobieta lubi szybką ostrą a zarazem extremalną jazdę to polecam G700 ,chyba że quad ma Wam służyć do spokojnych rodzinnych jazd ,
myślę że w tym przypadku bombardier DS250 lub kymco 250 jest idealny dla małżonki
Pozdrawiam
Jakże trywialna rzecz może nas uszczęśliwić,gdy mamy poczucie że sami na nią zapracowaliśmy...
- prezziguzzi
- Kontakt:
dokładnie, nie piszcie co poleciacie tylko dlatego ze macie cos takiego. Ciesze sie ze Ruszko masz 700ke ale ja jeżdżę już od ponad 3 lat i mam teraz 500ke i nie potrzebuje wiecej wiec nie przesadzajmy. najwazniejsze jest jednak to by przeczytac czego dana osoba potrzebuje. od poczatku widac ze pojmnośc powinna oscylować 150-25 ccm. oczywiscie wiele quadów wchodzi w gre ale dla bezpieczeństwa trzeba sie trzymać tego przedziału. LS180 czyli Lucky Star 180 ccm to chyba ciekawa propozycja
dziękuję wszystkim za wypowiedzi. G700 mam i jest dla moich kobiet za duży. patrzyłem na coś 180-250ccm ale wszystko jest na sztywnej ośce ,a chciałbym by bło to komfortowe i nie duże. Ma służyć do niedzielnych , spokojnych wyjazdów bo żona extremy niecierpi (niestety). Zabrałem ją kiedyś na rajd i do dzisiaj ma uraz. dobrze że córka jest inna i lubi być pilotem. zacząłem się zastanawiać nad grizzlym 450. Co o tym sądzicie?
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Motyf zamiast ruszko powinno tam byc strugal chyba co?:PMotyf napisał: dokładnie, nie piszcie co poleciacie tylko dlatego ze macie cos takiego. Ciesze sie ze Ruszko masz 700ke ale ja jeżdżę już od ponad 3 lat i mam teraz 500ke i nie potrzebuje wiecej wiec nie przesadzajmy. najwazniejsze jest jednak to by przeczytac czego dana osoba potrzebuje. od poczatku widac ze pojmnośc powinna oscylować 150-25 ccm. oczywiscie wiele quadów wchodzi w gre ale dla bezpieczeństwa trzeba sie trzymać tego przedziału. LS180 czyli Lucky Star 180 ccm to chyba ciekawa propozycja
tołdi co do grizzly 450 ... to tez chyba zbyt mocny quad jak dla kobiety i do tego dziecka...
polecamy lucky stara 180 lub 250 , kymco 150 lub 250 , bombardiera 250 hm... co tu jeszcze...
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob 03 lis, 2007 przez Ruszko, łącznie zmieniany 1 raz.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!