Cześć ! Chciałem kupić quada dobrego do lasu . Taką 200 - 300 pojemności silnika. Jestem początkowy i nie znam sie na quadach . Jakiego wy mi polecacie quada
Interesuje mnie ten Quad link jest pod spodem
http://www.skutery-krakow.pl/kymco-2/ky ... -300-wide/
Myśle ze to dobra maszyna i na 5 -6 lat by mi wystarczyła, ale wiecie nie znam się na quadach. Prosze was podajcie mi opinie na temat tego quada.
Pozdrawiam
Jakiego mam wybrać quada do lasu ??
Re: Jakiego mam wybrać quada do lasu ??
siteHa przede wszystkim cichego
A oprócz tego zależy co potrzebujesz jeśli ośka Ci wystarczy to kymco wg mnie jest dobrym wyborem. Maxer fajnie wygląda, ale w np w MXU masz już kardan co jest dużo lepszym i wygodniejszym rozwiązaniem. Silniki te same, fajnie radzą sobie jeśli nie jesteś dużym i ciężkim dryblasem. Bezproblemowe i całkiem fajnie zrobione. Miałem 300-tke ale MXU.
Polecam. Ten czy ten - co się bardziej podoba.
A oprócz tego zależy co potrzebujesz jeśli ośka Ci wystarczy to kymco wg mnie jest dobrym wyborem. Maxer fajnie wygląda, ale w np w MXU masz już kardan co jest dużo lepszym i wygodniejszym rozwiązaniem. Silniki te same, fajnie radzą sobie jeśli nie jesteś dużym i ciężkim dryblasem. Bezproblemowe i całkiem fajnie zrobione. Miałem 300-tke ale MXU.
Polecam. Ten czy ten - co się bardziej podoba.
V2.....sound of madness
Możesz mi wytłumaczyć co to jest ośka. Bo nie znam sie na tym wogóle więc nwm co to znaczy
Naped tylko na tylne kola