Yamahe Blester
Yamahe Blester
witam wszystkich jutro jadę zobaczyć pewnie kupić Yamahe Blester czy to dobry wybór jak na pierwszego Quada
-
-
-
- Kontakt:
damian8921 napisał...
witam .. mam do ciebie pytanko ... też jest zainteresowany tym quadem ale ciekawi mi jedno i nigdzie nie moge dostać tej informacji czy yamaha blaster ma diode od luzu ?? z góry dziekuje
Mam Blastera, Niema Kontrolki do luzu, kontrolke ma tylko do oleju jesli jest pol zbiorniczka oleju to zaczyna Swiecic
Pzdr
Ostatnio zmieniony śr 05 lis, 2008 przez Efi, łącznie zmieniany 1 raz.
Kontrolki luzu brak (ale przyzwyczaisz się i wyczujesz luz po dwóch godzinach jazdy)
Kontrolka jest faktycznie tylko od poziomu oleju w zasobniku (ja go osunąłem wraz z kontrolka i jeżdżę na mieszance)
Blaster jest to super wybór jak na pierwsza zabawę z quadem, jest naprawdę szybki ale i dość wąski wiec wywrotny, będziesz miał z niego dużo satysfakcji
Kontrolka jest faktycznie tylko od poziomu oleju w zasobniku (ja go osunąłem wraz z kontrolka i jeżdżę na mieszance)
Blaster jest to super wybór jak na pierwsza zabawę z quadem, jest naprawdę szybki ale i dość wąski wiec wywrotny, będziesz miał z niego dużo satysfakcji