SWAP Lucky Star
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Re: SWAP Lucky Star
Panowie apetyt rośnie w miarę jedzenia i pewnie znajda sie chętni na zwiększenie mocy już swapowanych gadów. Oczywiście po tym jak już Marcin to opatentuje pewnie sam sie zapisze
MORE POWER!
właśnie odstawiłem nasze ls-y do Marcina wiec nie możemy sie doczekać
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
po twojej 450 robiłem jeszcze jedną całkiem nie dawno wrzucałem filmikGratiz pisze:Trafiła Ci się jakaś 450 na przeszczep czy jeszcze nie ma odważnych?
a co do zwiększania mocy trzeba poczekać na zimę ja już mam właściwie wszystko co trzeba brakuje mi drobiazgów . w sumie to mogę powiedzieć że będzie to 900cc na 2 garach po 450 więc możecie sie tylko domyślać jak to będzie chodziło w porównaniu do cb 500 o 250 i 300 nie wspomnę . To juz powinno wystarczyć do ucierania nosa wszystkim quadzikom seryjnym
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
I tajemnica wyszła na jaw Teraz wszyscy będą czekać z niecierpliwością na nowy projekt.
Sam szukam od pewnego czasu lucjana do swapu ewentualnie juz po ale ciezko jest cos znalesc... Wszystko przewaznie min 300km od domu.Marcin długo aktualnie trzeba teraz czekac u Ciebie na przekladke?Oferta kolegi Gratiza jest bardzo atrakcyjna lecz niestety brak mozliwości rejestracji raczej nie wchodzi w gre.
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Oj raczej długo widziałem liste oczekujących na SWAPa jest dość pokaźna.
To może i ja sie zapisze a międzyczasie kupie sprzęt hehe
Kolejka jest dluga i jeszcze niech dojdzie brak części
Ja czekałem 5/6 tygodni i jeszcze tydzien trwa przeróbka o ile masz wszydlstkie czesci na czas
Ja czekałem 5/6 tygodni i jeszcze tydzien trwa przeróbka o ile masz wszydlstkie czesci na czas
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
najwcześniej druga połowa czerwca jak wszystko planowo pójdzie ale musiał bys sie już zdeklarować to cie w kajet wpisze i nikt przed ciebie juz nie wbije .czarny pisze:To może i ja sie zapisze a międzyczasie kupie sprzęt hehe
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Cesi24
- Quad:: LS500
- Imię: Darek
Czarny ja tak zrobiłem za namową Marcina, zamówiłem termin w lutym i później szukałem odpowiedniego LS. Na początku trudno było coś fajnego wyrwać, ale spokojnie przez 2 miechy na pewno coś znajdziesz, także wbijaj się do Marcina w kajet i szukaj maszyny.