Kawasaki KFX 700

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Kawasaki
Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pt 02 lis, 2007

jeżeli szukasz czegos do turystyki to spokojnie znajdziesz cos slabszego i tańszego bo ta 700ka to taki powiedzmy potworek!

Awatar użytkownika
domin11
Lucky ATV Team
Quad:: 800 HO
Imię: Dominik
Kontakt:

Post autor: domin11 » pt 02 lis, 2007

wyobrażam sobie jakiego ma kopa tak się zastanawiałem i dalej nie wiem do czego ten quad ma służyć :? chyba tylko szosowe opony i taki pocisk na asfalt :shock:
... inne hobby to tylko wymówka :)

KAIN

Post autor: KAIN » pt 02 lis, 2007

Domin11 uwierz mi że nadaje się do wielu rzeczy. Mam taki sprzęt 2 lata i poruszam się w grupie quadów 4x4, wiekszość terenu jest trudna, podjazdy ,trawersy, błoto. Sprzęt jest rewelacyjnie stabilny i wytrzymały naprawdę rzadko kapituluję.
Kilka moich filmów z Kawą :D .
Pozdrawiam
http://pl.youtube.com/watch?v=A_039ZqcAU4
http://pl.youtube.com/watch?v=UbTyn7km9v0
I najnowszy z topieniem :wink:
http://pl.youtube.com/watch?v=rTJu_0QMwGs

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » sob 03 lis, 2007

hello, super filmy, najlepszy motyf to kręce nie bączkow na śniegu w ostatnim filmie - niezłe. niestety troche za latwy teren na ujęciach ale montaz bardzo ciekawy.
co do kawy to za duzo nie pokazała na tym filmie ze swojej dzileności ale mi i tak sie ten sprzet podoba.pozdrawiam krecących filmy

KAIN

Post autor: KAIN » sob 03 lis, 2007

Dzięki Motyf, w twoich ustach ten komplement nabiera specjalnego znaczenia.
Co do terenu....hmmm błota i topienia za bardzo nie lubię, a w tym ty jesteś dobry.
Jest na filmach kilka podjazdów gdzie tylko najmocniejsze maszyny wchodzą i uwierz mi są trudne, no soorki może nie dla każdego, dla mnie tak. Pozdro

Awatar użytkownika
domin11
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: domin11 » sob 03 lis, 2007

fajny sprzęt zawsze kfx mi się podobał :twisted: i podoba a filmiki pierwsza klasa a po tym pływaniu nic się nie zalało :?:

KAIN

Post autor: KAIN » ndz 04 lis, 2007

Nic się nie stało, Kawa ma wysoko filtr powietrza :D , ale tak czy inaczej stworzona do pływania nie jest. Pozdro

Awatar użytkownika
gomez
Quad:: Czarny

Post autor: gomez » ndz 04 lis, 2007

Witam! 8)
Razem z Kainem śmigamy po naszych terenach i powiem szczeże, że potrafi zadziwić tą Kawą praktycznie w każdym terenie, ale trzeba sobie powiedzieć jedno aby naprawde poszaleć Kawą w każdym terenie trzeba ją bardzo dobrze opanować ci którzy dosiadają quady przeprawowe wiedzą że pewne podjazdy bez doświadczenia są łątwe bo przeprawówki biorą to na siebie. Niestety z Kawą tak nie jest, jest to bardzo silny i szybki quad. Polecam Kawę tym którzy lubią walczyć z quadem jak z dzikim koniem, nie jest to quad dla wygodnych tylko dla dzików. :D
Pozdrawiam wszystkich.
TRIAL ENDURO DRAPING EXTREME
DRAPER

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pn 05 lis, 2007

słusznie napisane:-) napewno jest trudna do ujarzmienia a podjazdy nie sa łatwe, zdaje sobie sprawe. taka moc na 2 koła przekazywana może mocno namieszać. kiedys 2can pisał o swych doświadczeniach z ta maszyną i równiez byl zachwycony. mi to sie jej wygląd bardzo podoba - taki muskularny mimo tej ośki.

Awatar użytkownika
domin11
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: domin11 » wt 06 lis, 2007

właśnie kiedyś sobie myślałem o podjazdach na KFX-e i trze to umieć bo z taką mocą to bez kitu nie ma żartów :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kawasaki”