SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Access SP450 (CB500)
- Imię: Piotr
Re: SWAP Lucky Star
Witam kolegów po dłuższej nieobecności,
Mój Lucek niestety będzie musiał poszukać nowego wlaściciela
Mój Lucyferek to SP450 juz z serduchem CB500
Stan wizualny jak i techniczny naprawde super, prosty a nie jakis połamaniec, wszystko sprawne
Od swapu wyjeżdzone niecałe 3 zbiorniki paliwa a szkoda że tak mało bo chętnie w tym sezonie jeszcze bym pośmigal
Cena 9800zł
W razie pytań śmiało piszcie
Pozdro
Mój Lucek niestety będzie musiał poszukać nowego wlaściciela
Mój Lucyferek to SP450 juz z serduchem CB500
Stan wizualny jak i techniczny naprawde super, prosty a nie jakis połamaniec, wszystko sprawne
Od swapu wyjeżdzone niecałe 3 zbiorniki paliwa a szkoda że tak mało bo chętnie w tym sezonie jeszcze bym pośmigal
Cena 9800zł
W razie pytań śmiało piszcie
Pozdro
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Uuu co sie stalo ze chcesz sie pozbyc lucjana??
-
Rozpocząłem budowę domu i chcę wziąć jak najmniej kredytu, posprzedawałem już motory, lucka zostawiłem na koniec, bo sprawia najwięcej przyjemności, ale budowa chłonie ogromne pokłady gotówki:( a szkoda bo maszynka super, każdy kto już jeździł ten wie że lucki naprawdę dają rade
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No to wspolczuje... wiem o czym mowisz... budowa to skarbonka bez dna... ja jednak lucynki nie oddam ... sa rzeczy wazne i wazniejsze... hehe;) dla mnie jednak obie te rzeczy sa WAZNIEJSZE...
Tak apropo to cena naprawde atrakcyjna.. jak bym nie mial swojego wstawiac do Marcina to sam z checia bym go wziol pod opieke
Tak apropo to cena naprawde atrakcyjna.. jak bym nie mial swojego wstawiac do Marcina to sam z checia bym go wziol pod opieke
-
Rozsądna cena, tym bardziej, że nigdy nie miał żadnej kolizji, wszystkie plastiki całe, nie spawane. Ale powiem Ci że jak go nie sprzedam w przeciągu max miesiąca to nie sprzedaje, taka kwota to i tak kropla w morzu pieniędzy które mi będą potrzebne, z resztą nawet go nigdzie nie wystawiałem:) jeszcze się nie przekonałem do końca do sprzedaży;) może wygram w totka i nie będe musiał się pozbywać Lucjanka:)
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Ja rownież rok temu zakończyłem budowę domu i wiem ile pengi potrafi to zjeść. Tylko tak jak napisałeś to kropla w morzu potrzeb. zastanow sie dobrze nad tym pomysłem. Za 10000 kupisz dobrą roczną używkę a o swapie nie wspomnę. Teraz przynajmniej wiesz co masz.
MORE POWER!
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
chyba jesteś nie poważny że chcesz go sprzedać za tak śmieszne pieniądze on jest na zawieszeniu gazowym ma nerf bary bumper przedni fajna rama w czerwonym kolorze 11 tys to minimum ja mam już umówionych 13 quadów na swap a wielu do mnie dzwoni i chciało by takiego już gotowego kupić więc nie żartuj z tą ceną za taką cene to zwykły lucek ze swapem ale ty masz lepszą wersję . Jak bym miał na tyle luźnej gotówki sam bym go wziął porobił ładne zdjęcia ładnie opisał i do wakacji za 12 tyś bym go sprzedał
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Muszę wymienić końcówkę drążka przy lewym kole, bo mam już luz i mam do was pytanie: wymienia się je parami?
Ile wam średnio wytrzymują te końcówki? Ja mam przejechane 2tyś z hakiem i już do wymiany, a w większości jeździłem po asfalcie.
Ile wam średnio wytrzymują te końcówki? Ja mam przejechane 2tyś z hakiem i już do wymiany, a w większości jeździłem po asfalcie.
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Zibi83 ja mam przejechane 1500 i lewy jest do wymiany. Tez latam głownie po asfalcie. Teraz trochę sie wytrzepałem z kasy ale na początku miesiąca wymieniam oba.
MORE POWER!
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
to by wychodziło na to że te nowe modele mają fabrycznie lichsze te końcówki ja wymieniłem swoje w tamtym sezonie myślę że ok 3 tyś już trzasnąłem i nadal bez luzu a nie oszczędzam gada
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .