Pogaduchy o CF Off-Top
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Pogaduchy o CF Off-Top
Motul 5100 98 zl za 4l
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Zalanie silnika wodą a konkretnie dostanie się wody do silnika objawia się mlekiem a nie olejem w silniku. Jak masz mleko to się narobiło a jak jest jakiś tam to poprostu się zużywa może
Olsztyniak to pojechales po bandzie, czyli co? najlepjej abysmy wszyscy klamali, ukrywali i krecili a nie mowili prawde? prawdziwy polak a nie prosciej kupic AC i zyc uczciwie? Szkoda kasy to jezdzic po asfalcie! a jak nie lepiej dac te pare groszy i miec spokojne sumienie.
Inaczej po co to forum skoro bedziemy je cenzurowac? I pisac tylko dobre wiadomosci a reszta bedzie siedziec cicho, to bedzie tu nuda na maxa.
dla serwisu to nie bedzie nic trudnego aby ustalic co i jak.
Mysle ze kolega kupujac quada byl swiadomy ze gleboka woda = problemy
Ja mysle ze fajnie ze napisal bo czesto my quadowcy myslimy sobie ze jakos sie przejedzie przez nie znana rzeczke a tu czytajac taki tekst to jak wiadro zimnej wody.
Mam nadzieje kolego ze uda Ci sie go naprawic tanim kosztem - masz moze filmik z wycieczki ?
Inaczej po co to forum skoro bedziemy je cenzurowac? I pisac tylko dobre wiadomosci a reszta bedzie siedziec cicho, to bedzie tu nuda na maxa.
dla serwisu to nie bedzie nic trudnego aby ustalic co i jak.
Mysle ze kolega kupujac quada byl swiadomy ze gleboka woda = problemy
Ja mysle ze fajnie ze napisal bo czesto my quadowcy myslimy sobie ze jakos sie przejedzie przez nie znana rzeczke a tu czytajac taki tekst to jak wiadro zimnej wody.
Mam nadzieje kolego ze uda Ci sie go naprawic tanim kosztem - masz moze filmik z wycieczki ?
https://www.youtube.com/watch?v=Rhjz5gANNgk
Siemka tu mój filmik z przeprawy przez rzeczkę , narazie najglębszej jaką zdołałem przejechać
można przerzucić na 1:20
Siemka tu mój filmik z przeprawy przez rzeczkę , narazie najglębszej jaką zdołałem przejechać
można przerzucić na 1:20
trzeba bronić serwisów !! bo serwis zawsze działa w dobrej wierze i w naszym imieniu!! zawsze uznaje gwarancyjne naprawy czy powstałe z naszej czy ,, fajansiarskiego '' wykonania danego elementu dbajmy o dobre imię wszelakich serwisów
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
co ty palisz? albo skąd masz to zioło?
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- Supriseme
- Quad:: X8, Scrambler 1000xp
- Imię: Szymon
To nie ziolo to efekt wdychania domestosa:)
NFZ mi to przepisał
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>