www.quady.eu wszystko to co najlepsze do quadów

Gdzie jeździć, wyposażenie ridera, wyposażenie atv-ki, rejestracja, import quadów, przepisy prawne, prawo jazdy, nawigacja...
ODPOWIEDZ
Andrzej G.
Kontakt:

www.quady.eu wszystko to co najlepsze do quadów

Post autor: Andrzej G. » sob 16 gru, 2006

Jestem "małą dziewczynką" i podobnie jak Jojo znalazłem w internecie ciekawą stronę o quadach. Wszedłem dziś na tę stronę i miło mnie zaskoczyła. Mają tam sporo fajnych rzeczy do quadów. A co najważniejsze jest to polski sklep internetowy. Po zalogowaniu można zobaczyć ceny artykułów.:mrgreen:
A tak poważnie to chciałem się zareklamować za darmo na forum :idea:
pozdrawiam
Andrzej G.

Tak aby była jasność ! :-) Reprezentuję firmę która jest importerem i dystrybutorem opon.
Do quadów importujemy opony następujących marek Duro, Journey ( Wanda ) , Sunf, Pit bull, ITP . Zam dobrze opony do quadów ich wady i zalety. Oczywiście zawsze podkreślam zalety opon które importujemy i wady konkurencji , co nie zmienia faktu , że pisze o faktycznych wadach i zaletach.

Chciałem użyć takiego podpisu bo na forum widzę wpisy wielu osób które są zainteresowane wychwalaniem konkretnych marek a udają niezależnych ekspertów.Wg. mnie warto wiedzieć czyje posty się czyta i wyrobić sobie własne zdanie.

Awatar użytkownika
Mik

Post autor: Mik » sob 06 sty, 2007

Wybor fajny ale jak bys jeszcze troszke wiecej czasu poswiecil na sama www aby mozna bylo miec zdjecia produktowi i obok ich ceny przegladalo by sie przyjemniej niz same odnosniki do stron producentow i cennika w exelu
MUD MUD MUD

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » sob 06 sty, 2007

To samo Andrzejowi mówiłem , no cóż On jest minimalistą , a w dodatku zdeklarowanym sknerą :)
Ale marzy mi się strona Quady.eu zrobiona jak najlepsze sklepy internetowe , gdzie można obejżeć i przeczytać opis każdego przedmiotu oprawiona jakąś ciekawą grafiką...
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
Mik

Post autor: Mik » sob 06 sty, 2007

dokladnie tak jak piszesz bo tak jak jest teraz szybko mnie zniecheca do przegladania jej zawartosci i pewno cos ciekawego do sprzetu moze mnie omninac a tak bym dal sie skusic ;)))
MUD MUD MUD

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niezbędnik quadowca”