SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
ja już z ty jeżdze i jeżdze i nawet mi się nie odpieło
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Gdzies widzialem ze gasnice z przodu za bumperem ktos montowal...
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Tez widziałem ten patent z bumperem. Ale pod plastkiem jest właściwie nie widoczna.
MORE POWER!
Automat vs biegi, nie będę odkrywczy i powiem tak: dwa dni starczyły na w miarę płynne zmienianie biegów. Opanowanie perfekcyjne przyjdzie z czasem. Na razie odpuszczam intensywne treningi, bo nie mam jeszcze lusterek, a niebieskie licho nie śpi!
PS. Jak ja stary opanowałem, to co dopiero młodzi. Nie bać się! Nawet bez wstecznego umiem cofać
PS. Jak ja stary opanowałem, to co dopiero młodzi. Nie bać się! Nawet bez wstecznego umiem cofać
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No to milego uzytkowania jeszcze 4 miesiace i ja sie bede dzielil wrazeniami.... a narazie zeby w parapet zagryzam z zazdrosci ;)
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Spotkałem dzisiaj ekipę na grizlakach przy wylocie z naszego miasta zatrzymalismy sie na światłach. Popatrzyli z pogarda na Lucjana. Wyobraźcie sobie ich miny jak wystartowaliśmy długo nie mogli pojąć co właściwie sie stało! Pojechałem na kurczaka 15 km za miastem i oni tez tam dojechali. Pierwsze słowa jakie wyksztusili to co to k...a jest. Odpowiedziałem ze wole szybkie Quady zwłaszcza na asfalcie
MORE POWER!
STAMP i to jest to
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
hehe trochę zdziwko ich złapało mówisz u mnie w Niedziele jak co roku bedzie święcenie motocykli itp.. zamierzam wyskoczyć z chłopakami na miasto bedzie sporo wiary może cos nakręcę to zobaczycie o czym mowa są ich tysiące
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
ja jak pies ogrodnika obserwuję temat
ciesz się chłopie że nie wylądowałeś na latarni gdy ośka pękła, między innymi dlatego nie do końca podoba mi się pomysł wkładania tak mocnego silnika w quady wykonane ze średniej jakości materiałów, coś co jest mocne i szybkie musi dawać gwarancję bezpieczeństwa
wiem że pewnie mnie zjedziecie jak zwykle, życzę wam tylko oby takie rzeczy się nie powtarzały
pewnie zaraz posypią się glosy że w "firmówkach" też łamią się osie, owszem ale nie podczas zwykłej jazdy
nie wiem w jaki sposób oraz jakiej szerokości jest mocowanie wahacza tylnego w ls'ie ale może szlo by przeszczepić wahacz wraz z osią z innego sprzętu, jednak to kolejne koszty...
z fartem i bez hejtu Wasz ulubiony
Emhyr
ciesz się chłopie że nie wylądowałeś na latarni gdy ośka pękła, między innymi dlatego nie do końca podoba mi się pomysł wkładania tak mocnego silnika w quady wykonane ze średniej jakości materiałów, coś co jest mocne i szybkie musi dawać gwarancję bezpieczeństwa
wiem że pewnie mnie zjedziecie jak zwykle, życzę wam tylko oby takie rzeczy się nie powtarzały
pewnie zaraz posypią się glosy że w "firmówkach" też łamią się osie, owszem ale nie podczas zwykłej jazdy
nie wiem w jaki sposób oraz jakiej szerokości jest mocowanie wahacza tylnego w ls'ie ale może szlo by przeszczepić wahacz wraz z osią z innego sprzętu, jednak to kolejne koszty...
z fartem i bez hejtu Wasz ulubiony
Emhyr
Zauważ, że w tej samej ramie i z tymi samymi podzespołami, fabrycznie montowany jest również silnik 450cc. Quad jest z 2007 r. i ośka miała prawdopodobnie wadę fabryczną lub mikropęknięcie, które zdarzyło się podczas eksploatacji 250cc.
Marcin zaleca wymianę niepewnych osiek na nowe z 450cc.
PS.
Dziękuję za troskę o nasze zdrowie, ale tak naprawdę Twój post nic nie wnosi do dyskusji.
Bez urazy, bezpieczniej jest nie jeździć quadami!
Marcin zaleca wymianę niepewnych osiek na nowe z 450cc.
PS.
Dziękuję za troskę o nasze zdrowie, ale tak naprawdę Twój post nic nie wnosi do dyskusji.
Bez urazy, bezpieczniej jest nie jeździć quadami!