SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Marcin ma floty.
Była nadpęknięta.
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Jak wszystkie stare ośki okazuję się że są nadpęknięte i po pewnym czasie pękają.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
na prawie 50 quadów 4 oski szlak szczelił i nie jest to wynikiem silnika jedynie to przyspieszył przejechałem sie Esera quadem na próbie leciałem 138km/h bez kasku bo nie wziołem z domu po czym zwolniłem wjechałem na podwórko dodałem gazu i koło odleciało uzmysłowiłem sobie w tym momencie jaki miałem fart
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
dlatego uważam i doradzam by przy swapie zmienić ośkę na nową od 450 i spać spokojnie nie wiem od czego to zależy moze jakas wadliwa seria tych osiek wyszła bo mój kolega ma też tą grubą i jeździ ze mną tyle samo czasu i nic mu sie nie dzieje pozostałe quady to samo a tu tylko jeden wyjazd i koniec była już nad pęknięta do połowy ale ja nie jestem tego wstanie zauważyć nie ma takiej opcji jest to mega mikro pęknięcie okiem nie zauważalne . Ten kolega z Krakowa co mu teraz tą 450 robie tez ukręcił i tez miał tą grubą mianownikiem wspulnym jest to ze działo sie to w quadach z pierwszych lat produkcji do 2007 r
Ostatnio zmieniony czw 09 kwie, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No to masz chlopie szczescie!!!! Ale widac ze ta oska juz dlugi czas byla peknieta i tylko w polowie trzymala... fart.... fart.... fart!!!!! No i przestroga... kask to podstawa... nawet na krotkim odcinku...
No to faktycznie miałeś dużo szczęścia, i dobrze bo kto by maszyny przerabiał
Swoją drogą to nawet w kasku mogło by być nieciekawie...
Swoją drogą to nawet w kasku mogło by być nieciekawie...
-
- Quad:: Lucky Star CB500 Egzorcist
Jakby ktoś mówił ze nie da rady Amor od gixa K8/K9 siedzi w Lucjanie
Po jezdzie próbnej powiem że jest wyrażnie odczuwalna poprawa do seryjnego amora. Teraz trza przód ogarnąć
Po jezdzie próbnej powiem że jest wyrażnie odczuwalna poprawa do seryjnego amora. Teraz trza przód ogarnąć
-
ja mam tylko jedno ale do tego amora w teren to on ma trochę za mały skok ale do super moto Rewelacja
Odnośnie twego pytania o gaśnice przesyłam ci fotki jak ja u siebie zamocowałem gaśnicecostigan pisze:Pytanie z natury tępego policjanta macie gaśnice w swoich quadach? gdzie ja sprytnie umieścić i w czym by się nie urwała bo już jedną zgubiłem?
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej