SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Tomek_LS500cb » wt 07 kwie, 2015

Power supplay...Red&green- N.. czyli (-).... dark powinien byc (+).... ku.wa kitajce nie sa zbyt dobre w instrukcjach

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 07 kwie, 2015

Leżał u mnie plastik pęknięty trochę na błotniku ale udało zrobić coś takiego co wy na to mnie się podoba bo u kolegi "mxsebek " troche za bardzo wycięte fajnie wyglądają ale do super moto do off- roadu takie będą lepiej wyglądały będzie chwila to zrobię to na moim quadzie to były tylko przymiarki ;)

Obrazek

Obrazek
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
STAMP
Quad:: ls 500 na dopingu :D
Imię: Paweł

Post autor: STAMP » wt 07 kwie, 2015

U mnie było to trochę lepiej oznaczone. Dark ? Jaki to kolor ciemny ? Nie czaję tego trochę. W moim wystarczyło podpiąć zielony czyli minus i czarny czyli plus. Fioletowy to podtrzymanie godziny oraz podświetlanie obrotomierza.
MORE POWER!

ozimek84
Quad:: Lucky Star 500
Imię: Bartek

Post autor: ozimek84 » wt 07 kwie, 2015

Fajny pomysł z tymi blotnikami i opór powietrza troszkę zmaleje hehe co zrobić żeby troszke prześwit zwiększyć i nie stracić na komforcie a takie opony na tył coś dadzą 22×11×10 felgi 10 mam

Marcin ATV SWAP Garage

taki rozmiar felgi oraz wyższa opona poprawią prześwit ale popsują momet obrotowy bedzie słabszy zauważalnie należało by to zniwelować zębatkami możesz założyć na przód 14 zębów teraz masz 15 bo pamiętam że tam nic nie zmienialiśmy koszt zębatki ok 60 zł i wtedy powinno byc ok

ozimek84
Quad:: Lucky Star 500
Imię: Bartek

Post autor: ozimek84 » wt 07 kwie, 2015

Zebatka i tak chciałem zmienić na 14 więc nie zmieniam felg te 10 mam polerowane Alu i szosowki na nich więc niech zostaną na aswalt bo w terenie to bym pewnie je polamal

Awatar użytkownika
STAMP

Wpadłem dzisiaj na pomysł umycia gada. W wyniku czego naklejki znalazły sie wszędzie tylko nie na quadzie :) wystarczyło przyłożyć lance od myjki i rozpadły sie na milion elementów. Przez godzinę sprzątałem podjazd z tego gowna ! Tym sposobem wyleczyłem sie ze wszelkiego rodzaju naklejek typu me-edition i znowu mam czystego gada :) Marcin jak bedziesz miał okazje to zrób proszę jeszcze jedna fotkę tych plastików ale z boku. Nic pilnego przy okazji
MORE POWER!

Awatar użytkownika
STAMP

A propo zębatki Marcin pamiętasz może czy u mnie była zmieniana na mniejsza?
MORE POWER!

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » wt 07 kwie, 2015

Co do kolorow kabelkow to chinczyki polecialy po bandzie hehe ale piny zaznaczone na rysunku wiec podpielismy wedlug schematu... i du.pa
Filmik z podlaczenia wyslalem do Boldlina... on ma wyslac kitajcowi... i zobaczymy jaka bedzie odpowiedz co do reklamacji
Plastiki wygladaja fajnie... i przylaczam sie do prosby Pawla... Marcin wstaw fotki z roznych ujec... bo tez jestem ciekaw jak wyglada to z boku

Marcin ATV SWAP Garage

jak zrobię u siebie to wrzucę to była tylko przymiarka ale efekt jest bardzo fajny bo jednak ten błotnik nadal jest tylko nie taki wielki kalafior z kierunkowskazem jak w standardzie a kierunki mam ładne ledowe będą przykręcone do ramy koło górnych mocowań amortyzatorów ;) i nawet przy rolce nie bedzie tak narażony na złamanie ;) no i wygląd sie zmieni chodzi o to by on nie przypominał oryginalnego lucka ludzie maja sie szokować jak dowiedzą sie że to lucek :D mam jeszcze kilka pomysłów by pociagnąć tą modyfikację o krok dalej ale to najpierw zobacę co mi z tego wyjdzie ;)

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”