SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Na kiedy termin
Siema, ja dzisiaj już polatałem tak symbolicznie bo miałem tylko z godzinkę :]. Ale jest moc po zimie
Marcin od Piotra już przygotowany
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Powiem Tobie tak: Mistrz nie namawia do niczego, ale demonstruje swojego quada.Tomek_LS300 pisze:No to teraz mow Marcin jak na spowiedzi.... na co namowiles Esera przy swapie .... bo pisal ze masz dar przekonywania....
A on jest przemyślanie i perfekcyjnie wykonany. Praktycznie nie ma przeróbek zbędnych i tu..... zaczynają się schody. Każdy chciałby mieć wszystko, ale to kosztuje i trzeba po kolei rozsądnie rezygnować. Ja wybrałem "pakiet podstawowy" + "pakiet bezpieczeństwo" z "pakietu na bogato", nie mogłem się oprzeć i wziąłem nerwbary. Poza świetnym wyglądem, dają one możliwość swobodnego ustawiania stóp, a co za tym idzie nie męczą się nogi, co przy dłuższych przelotach ma duże znaczenie. Jestem pewien, kto zobaczy te nerwbary, na pewno nie zrezygnuje.
- Tomek_LS500cb
Demoquad robi robote i to jest ta karta przetargowa widzisz go na zywo i sobie myslisz... ku..wa chce takiego!!!! Wszystko!!!!
No to gratulacje maszynki i milego urzytkowania!!!
No to gratulacje maszynki i milego urzytkowania!!!
- Tomek_LS500cb
Marcin czy prowadzisz kartoteke ile z lini montazowej juz wyszlo?? Moze warto by bylo je znakowac??!! Jakies numery seryjne wybijac i certyfikat wystawiac ATV SWAP GARAGE
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Wiem o czym piszesz Eser. Ja tez twierdziłem ze zrobię tylko podstawę + oleje filtry i świece. Na końcu wyszło ze mając oryginalne Nerfbary od Lucjana nawet je zamieniłem na raptorowskie ale teraz jestem naprawdę zadowolony mam takiego quada jak chciałem. Przecież robiłem go dla siebie a nie na sprzedaż. Teraz myśle nad amorkami
MORE POWER!
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Mój pierwszy film jaki zrobiłem następne będą lepsze
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YFOkKVzbVus[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YFOkKVzbVus[/youtube]
- Tomek_LS500cb