Pogaduchy o CF Off-Top
Re: Pogaduchy o CF Off-Top
Z ostatniej chwili - Potrzebna pomoc
Potrzebuję półośkę lewą przednią lub tylko przegub zewnętrzny, oraz sworzeń górny do CF 500
Może PINGWIN poratuje?
Potrzebuję półośkę lewą przednią lub tylko przegub zewnętrzny, oraz sworzeń górny do CF 500
Może PINGWIN poratuje?
A po cichu... Tgb 1000
https://youtu.be/dKQStI5XsWM
https://youtu.be/dKQStI5XsWM
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Ciekawe ile bedzie mial mocy? bo 500 nie powalala w stosunku do wagi. Poza tym TGB bylo w wersji dlugiej dluzsze od CFki. Rozwazalem opcje zakupu tego quada 2 lata temu, wiec nietylko intensywnie porownywalem ale nawet zaliczylem jazde probna na krotkiej i dlugiej wersji
wersja dluga
Wheelbase 1450 mm
Length/Width/Height 2360/1235/1250 mm
Seat Height 940 mm
Ground Clearance 335 mm
Base Weight 364 kg
Max Power 28.9 kw / 6500 rpm
wersja krotka
Wheelbase 1280 mm
Length/Width/Height 2155/1118/1235 mm
Seat Height 940 mm
Ground Clearance 305 mm
Base Weight 352 kg
Jeśli waga będzie około 400 kg w wersji long a mniej w wersji krotkiej 390...to wszystko bedzie zalezec od mocy czy bedzie to konkurencja dla CFki czy nie. Poza tym cena byla bardzo zblizona a nowe CFki X8 sa z EPSem
wersja dluga
Wheelbase 1450 mm
Length/Width/Height 2360/1235/1250 mm
Seat Height 940 mm
Ground Clearance 335 mm
Base Weight 364 kg
wersja krotka
Wheelbase 1280 mm
Length/Width/Height 2155/1118/1235 mm
Seat Height 940 mm
Ground Clearance 305 mm
Base Weight 352 kg
Jeśli waga będzie około 400 kg w wersji long a mniej w wersji krotkiej 390...to wszystko bedzie zalezec od mocy czy bedzie to konkurencja dla CFki czy nie. Poza tym cena byla bardzo zblizona a nowe CFki X8 sa z EPSem
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Jakoś Tgb do mnie nie przemawia i pod względem designu, sieci sprzedaży i serwisu oraz ceny. No i w sumie pomysłów na quada również. O ile Cf X8 krótka mogłaby mnie zaciekawić to to paskudztwo raczej nie. Oczywiście może bym zmienił zdanie po jeździe próbnej ale różnica w wadze między długim a krótkim nie wygląda obiecująco.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Tgb w porownaniu do ceefki nie jedzie Ogolnie fajny jest to quad ale tylko do lekkiej, rodzinnej turystyki. Przy wyzszych prędkościach jest za slabe.
Ten tysiac jest jednak ciekawy i mozemy byc pewni, ze wyzmaczy nowe cele dla innych producentów.
Ten tysiac jest jednak ciekawy i mozemy byc pewni, ze wyzmaczy nowe cele dla innych producentów.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
Cezary a co sie takiego stalo z Twoja 550? Ojj
Mnie tez TGB nie pasuje chociaz kiedys jakies 5-6 lat temu strasznie podobal mi sie ich jeden model chyba Target jesli dobrze pamietam tak sie nazywal. Jednak jak dowiedzialem sie jak ten model jest awaryjny i ze zle jest z serwisem to zrezygnowalem. Ten model na filmiku szalu nie robi i napewno mojego camo nie zamienilbym.
Mnie tez TGB nie pasuje chociaz kiedys jakies 5-6 lat temu strasznie podobal mi sie ich jeden model chyba Target jesli dobrze pamietam tak sie nazywal. Jednak jak dowiedzialem sie jak ten model jest awaryjny i ze zle jest z serwisem to zrezygnowalem. Ten model na filmiku szalu nie robi i napewno mojego camo nie zamienilbym.
Mojemu nic się nie stało. Na równej łące nie zauważyliśmy rowu i 500 nie zdążyła wyhamować. Robimy
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
tylko skąd brać części do teżewe ?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Cześci do TGB od dłuższego czasu sa.juz dostepne. Praktyczne wszystkie.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Kto ma pomysł co może być grane:
W CFce 800 (byłej mojej) dwa razy wpadła klamka prawa - kompletny brak hamulca - później wróciło do normy.... Nie mam pomysłu co może być przyczyną takiego zjawiska
W CFce 800 (byłej mojej) dwa razy wpadła klamka prawa - kompletny brak hamulca - później wróciło do normy.... Nie mam pomysłu co może być przyczyną takiego zjawiska
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl