SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Wstepna przymiarka...
Dobrze bo jak mój się skończy to będzie w czym wybierać. Widzę Tomku, że nie tylko licznik czeka na montaż, ale też kominek
marcinSWAPcb500 pisze: drugi czeka w kolejce i silnik juz wystawił .
o którym mówisz
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Rozpórka raczej nie wejdzie musiała by sporo wystawać nad kierownice. A co do mocowania to tu Marcin poleciał z tematem faktycznie pasuje jak ulał. Jak ktoś nie wie to pomyśli ze tak seria dała
MORE POWER!
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Takiej pogody jak dzisiaj to nie widziałem jak żyje. Trąba powietrzna przeszła 2 km od mojej chaty wszystko widziałem. Panowie masakra jaka siła. Olszewo i Henrykowo o których mówią we wiadomościach jest zaraz za wylotem ze środy na którym mieszkam.
MORE POWER!
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
o tym co jest na olx za 1500 300cc jeszcze na quadzie ziomek u mnie był wczoraj i ja mu doradziłem żeby już sobie silnik wystawił on jest przed wami w kolejce miał trx 400 ale sprzedał i kupił lucka poza tym przed trx tez miał lucka taki sam przypadek jak u Traumyropa0 pisze:marcinSWAPcb500 pisze: drugi czeka w kolejce i silnik juz wystawił .
o którym mówisz
Eser quad juz gotowy hehe odchudzony
żart
Ostatnio zmieniony wt 31 mar, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
jak zrobię chce na weekend go oddać
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
A kupiłem u nich w październiku kamerkę sj4000 i miała coś nie halo z wifi. Obiecali nową i do dziś cisza. Taka sytuacja no, będę chyba załatwiał przez UOKiK