SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MMIyemI3Pjc[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No to sie w koncu ruszylo!!! Sezon sie zaczal!!! Oby tak dalej Panowie!!! Filmiki za.je.bi.ste.... Marcin widze ze pod jeden podjazd nawet nowa kostka na bierzniku nie pomogla a ladowanie na tylku ... hehe... pierwsza klasa tylko troche blacha ucierpiala;)
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Moje i tak było lepszeTomek_LS300 pisze:No to sie w koncu ruszylo!!! Sezon sie zaczal!!! Oby tak dalej Panowie!!! Filmiki za.je.bi.ste.... Marcin widze ze pod jeden podjazd nawet nowa kostka na bierzniku nie pomogla a ladowanie na tylku ... hehe... pierwsza klasa tylko troche blacha ucierpiala;)
- Tomek_LS500cb
Nie no Kamil tego to nikt dlugo nie pobije
- Tomek_LS500cb
Nadszedl upragniony licznik...
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
No licznik robi robotę Tomek a magnes Ci przysłali bo niestety ten oryginalny z Lucjana niestety nie działa Ja mam rozwiercona oryginalna śrubę z magnesem i wstawiony inny większy magnes
MORE POWER!
- Tomek_LS500cb
Mowisz o czujniku?? Czy o samym magnesie?? Bo czujnik jest na 100%...a czy jest magnes to musze do braciaka napisac czy tez jest w komplecie....
A ty miales w zestawie czy dokupowales?
A ty miales w zestawie czy dokupowales?
- Tomek_LS500cb
A masz moze jakos instrukcje montazu?z opisem kabli? Ktory jest od czego? Nie chodzi mi o to zeby go montowac...to zostawie dla Marcina bo i tak nie ma sensu teraz montowac bo nie bedzie lucjan na nim chodzil..chyba ze jakos czujnik biegow by oszukal...ale to nie ma sensu... poczeka do swapu... ... chodzi mi tylko o to aby go sprawdzic czy dziala... jakies podpiecie na krutko do aku... wiesz moze ktore to kolorki od zasilania?
Albo Marcin czy ty pamietasz jak montowales ,ktore kabelki sa od zasilania?
Albo Marcin czy ty pamietasz jak montowales ,ktore kabelki sa od zasilania?
Tomek_LS300 kamerke kupiłem niedaleko mnie jest tak samo na allegro poniżej masz link są też tansze bez wifi u tego samego gościa obecnie nie zamawiałem przez allegro tylko pojechałem osobiście do gościa
http://allegro.pl/kamera-sportowa-sjcam ... 52780.html[/linia]
http://allegro.pl/kamera-sportowa-sjcam ... 52780.html[/linia]
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Chodzi mi o sam magnes nie o czujnik a raczej o dwa magnesy które były w zestawie. Ten oryginalny z Lucjana był za słaby. Instrukcje gdzieś miałem jak znajdę to wstawię. Pytanie tylko czy masz taka sama kopie kosso jak ja bo widzę ze czujnik od prędkościomierza jest inny i kostka tez jest inna. A z tego co sie orientuje to bardzo łatwo spalić w nim procesor. Kolega który montował w skuterze tak go właśnie załatwił nie wiem czy kolory kabli bedą takie same ?
MORE POWER!