ktos z okolic białołęki,olesina,marek,słupna na quadowanie
Re: ktos z okolic białołęki,olesina,marek,słupna na quadowan
Co tu taka cisza?...jakiś fajny teren się podobno trafił za M1 między Praktikerem a Orlenem,jadę w tygodniu sprawdzić. Ktoś ma też może wolne?
pisalem ci na pw. jestes z olesina?
- Paweł_wawa
- Quad:: Can - am Outlander 570 Pro + T, Can-am Outlander L 450
Ja siedzę cicho bo wciąż bez maszyny jestem, ale już niedługo dołączam. Będzie to pewnie CanAm 450L, czekam na szczegółową ofertę bo opcje już dogadałem.
pzdr
pzdr
Can-am am to jednak klasa sama w sobie,wszystko dopracowane i ta wygoda...
Byłem tydzień temu na Olesinie i jest super trasa co prawda około 800 ale przez torfowiska i jak jest grzałki to ciężko. ..na dwa by było fajnie
- Paweł_wawa
Spoko, jutro mam mieć sprzęt, jeszcze tylko rejestracja i możemy się ustawiać
pzdr
pzdr
Na co w końcu padł wybór?
- Paweł_wawa
Już od ponad miesiąca dogadywałem outlandera z najmniejszym silnikiem, trochę trwały negocjacje, potem doposażanie. Do dziś nie dotarł do dealera bumper przedni, przy pierwszym przeglądzie zakładam poszerzenia nadkoli i alufelgi. Wczoraj była pierwsza jazda i pierwszy najważniejszy wniosek jest taki, że wcale nie żałuję braku wspomagania, w porównaniu z Lifanem 250-ką kierownica pracuje trzy razy lżej, to samo z przenoszeniem sił z kół na kierownicę, poprostu bajka. Nie mówię nie wspomaganiu, ale to może kiedyś, jak będę się przesiadał na 1000cm
Kolejne spostrzeżenie to bardzo dobra jakość oświetlenia, co oczywiście nie wyklucza montażu panela led przy pierwszym przeglądzie. Jednak najważniejsza sprawa teraz to będzie zamówienie przyczepy podłodziowej z zamontowanymi trapami do transportu obydwu maszyn, problemem jest ograniczone dmc do 750kg przy masie quadów przekraczającej 550kg.
pzdr
Kolejne spostrzeżenie to bardzo dobra jakość oświetlenia, co oczywiście nie wyklucza montażu panela led przy pierwszym przeglądzie. Jednak najważniejsza sprawa teraz to będzie zamówienie przyczepy podłodziowej z zamontowanymi trapami do transportu obydwu maszyn, problemem jest ograniczone dmc do 750kg przy masie quadów przekraczającej 550kg.
pzdr
Ooo zesz. ..super sprzęcik. ..ja również szukam jakiejś przyczepki do przewozu
- Paweł_wawa
No i jest już rejestracja i ubezpieczenie, za chwilę pierwsza przejażdżka w dwie maszyny. Po świętach zamawiam wykonanie przyczepy tak, żeby być mobilnym na weekend majowy
pzdr
pzdr