SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
ja sie pytam co to jest ???
uszy króliczka pleyboj
uszy króliczka pleyboj
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- marcinkos
- Quad:: Swap Garage Honda LS 500
- Imię: Marcin
też pomyślałem o uszach jak to zobaczyłem ale bardziej o oślich
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
co to kur,,,a jest kłapouchy
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
No to czekam z niecierpliwoscią jak kolega Eser odbierze quada. To będzie pierwszy po swapie z mojej okolicy. No może nie pierwszy bo obiło mi sie o uszy ze w Poznaniu już taki jeździ. Ale z Eser'em połatanych razem a co do bumpera to mega wypas taki ... duży
Marcinkos czy ten którego zamówiłeś a który nie przyszedł jest dedykowany do Lucjana ?
Marcinkos czy ten którego zamówiłeś a który nie przyszedł jest dedykowany do Lucjana ?
MORE POWER!
- marcinkos
Zamawiając liczyłem się z przeróbką mocowania bo kobieta nie potrafiła określić od czego to jest, jak się okazało zupełnie nie pasowało ale z przeróbką nie byłoby problemu no i ta cena 50zł niestety to co przyszło nie było warte nawet 5zł
- marcinkos
Paweł napisz jak się jeździ na szosówkach, czy dużo lepiej się prowadzi? jaki rozmiar masz czy takie jak oryginalne, wrzuć foto jak możesz ciekawi mnie jak się prezentuje
- marcinkos
Paweł napisz jak się jeździ na szosówkach, czy dużo lepiej się prowadzi? jaki rozmiar masz czy takie jak oryginalne, wrzuć foto jak możesz ciekawi mnie jak się prezentuje
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
dzisiaj następny mój kolega nabył LS 250 i będziemy robić Swapa ale nie cb500 tylko honda hornet 600cc 110km po prostu ma taki motocykl skasowany i chce wykorzystać ten silnik kiedyś miał Yamahe yfz 450 z silnikiem cb 500
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
jak Marcin myslisz lucek z 600'tką będzie się sprawował? nie za mocny silnik, kręcący się w za wysokich obrotach?
na olxie już od dawna wisi biały lucek z silnikiem oh hondy 750ccm 100km podobno. wyceniony na 6tysi z hakiem,a cos dlugo nabywcy nie znajduje
na olxie już od dawna wisi biały lucek z silnikiem oh hondy 750ccm 100km podobno. wyceniony na 6tysi z hakiem,a cos dlugo nabywcy nie znajduje
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Uuu ale tutaj to akurat zle porownujesz... ten na olx to jak sie dobrze przyjrzysz to nie zbyt dobrze wyglada... ja bym sie bal taki kupic... nie wiedzac kto go przerobil... poprostu brak zaufania... ale z tego wzgledu ze troche pojecia juz mam a z to maszyna patrzac na zdjecia moje zaufanie nie rosnie...a raczej znika!!! Byl jeszcze gdzies na olx lucek z silnikiem 600cc... jest nawet jego filmik na yt... krecony na czyms przypominajacym lotnisko... i powiem ze zaje.bi.sc.i dawal sobie rade... ale raczej na drogach asfaltowych a nie w terenie.