SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Wlasnie o to mi chodzi... wiem ze wszystkie 450cc to typowe torowki... a my wlasnie jezdzimy amatorsko...rekreacyjnie ... a nie wyczynowo... no ale niektorzy patrza tylko zeby jezdzic "markowym" sprzetem... (i tu bez obrazy dla wszystkich posiadaczy markowych atv) ale ja tak samo jak ty- umiem liczyc i wiem ze lepiej na tym wyjde.... nie moge doczekac sie tylko min ich wszystkich ja zobacza tylko przez chwile kierunek ... i oddalajaca sie w znacznym tempie moja tylna rejestracje... hehe
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
jeszcze raz powtórzę ten SWAP jest zrobiony po to by lucek dorównywał mocą markowym mocnym quadom ale ma być od nich sporo tańszy w utrzymaniu i kropka nikt nie robił go z zamiarem by bił rekordy na 1/4 mili czy na torach po prostu ma dobrze jeździć i sie nie psuć a ja dodatkowo gwarantuję że takim luckiem możecie jeździć z najmocniejszymi quadami i nie będą na was czekać a wręcz może sie okazać że to wy ich zawstydzicie . W niedziele jak pogoda pozwoli umówiłem sie z kolegami na jazdę będzie ltr450 raptor 700 ltz 400 i lucyfery coś na pewno nakręcimy
No i kolega ESER mnie odwiedził dzisiaj i zostawił swojego gada
No i kolega ESER mnie odwiedził dzisiaj i zostawił swojego gada
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Licznik zamowiony .... Boldlin dzieki za pomoc....
Co myslicie o tym?
Cena naprawde zaje.bi.sta.... w polsce same spodnie ok 500zl
Co myslicie o tym?
Cena naprawde zaje.bi.sta.... w polsce same spodnie ok 500zl
- Tomek_LS500cb
Sorrki komplet w polsce.. na allegro... jest po 550zl... a ten ze zdjecia wychodzi w okolicach 350 zl.... 2stowki w kieszeni.... ale nadal sie zastanawiam na grafika...
No i stało się, od wczoraj maszyna w Klinice Marcina na badaniach diagnostycznych. Od poniedziałku planowana operacja przeszczepu. Nie mogłem się oprzeć, z podstawowego zrobił się lekki wypas Marcin..... potrafi doradzić
- Tomek_LS500cb
Pochwalisz sie co zamowiles?? Czy mamy czekac az zostanie wybudzony ze spiaczki?
- marcinkos
- Quad:: Swap Garage Honda LS 500
Jako że nie posiadam bumpera zamówiłem sobie coś takiego
Chyba nie muszę mówić jakie było moje zdziwienie jak przyszło to :[attachment=0]img20150325_152044.png[/attachmento:
Oczywiście idzie do zwrotu i szukam dalej
Chyba nie muszę mówić jakie było moje zdziwienie jak przyszło to :[attachment=0]img20150325_152044.png[/attachmento:
Oczywiście idzie do zwrotu i szukam dalej
- marcinkos
Zdjęcia w odwrotnej kolejności bo coś namieszałam
Ostatnio zmieniony śr 25 mar, 2015 przez marcinkos, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomek_LS500cb
Hehe a juz sie wystraszylem ze umyslnie to zamowiles... szczerze mowiac to jeszcze tak "fajnego" bumpera to nie widzialem... strasznie szpetny...
A jakim cudem dostales takie cudo jak zamawiales inny??
A jakim cudem dostales takie cudo jak zamawiales inny??
- marcinkos
Kobieta która mi to wysłała twierdzi że wysłany towar jest taki jak na zdjęciu ale mam prawo zwrócić