CF X5 ustawienia licznika
CF X5 ustawienia licznika
Witam
Czy istnieje jakiś sposób na zmianę trybu wyświetlania licznika w mojej X5-ce , zmiana godziny, obrotomierz itp. W końcu zegarek jakoś musi być regulowany.
Czy istnieje jakiś sposób na zmianę trybu wyświetlania licznika w mojej X5-ce , zmiana godziny, obrotomierz itp. W końcu zegarek jakoś musi być regulowany.
Re: CF X5 ustawienia licznika
Pod siedzeniem w tylnej częsci są dwa guziki do regulacji przynajmniej w poprzednie 500 te tak było poszukaj w tematach już to ktoś opisywał
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
Problem w tym że w moim X5 tego nie widzę, możliwe że te przyciski są w innym miejscu.
-
- Quad:: CFMOTO X5
- Imię: Heniek
Mam X5 i przycisk od ustawienia zegara jest pod siedzeniem. Jutro pod rzuce Ci fotke.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
siedząc na quadzie guzik do regulacji jest z prawej strony prawie, że na przeciwko przekaźników.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
W którym miejscu dokładnie znajduje się ten przycisk, wkleiłem zdjęcie jak to wygląda u mnie.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Nie widać bo małe zdjęcie ale albo tam gdzie jest ucięte i gdzie zaznaczyłem albo w tym drugim miejscu, które zaznaczyłem.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Rzeczywiście, ten mały to jest właśnie przycisk, cały czas byłem przekonany że to śrubka :]