SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
oj nie powiem ci ale spojrzę jak w poniedziałek będę na garażu na pewno łożysko jedno kierunkowe jest do wymiany bo przepuszcza i prycha pewnie pewnie wina gaźnika zanim go rozbiorę chciał bym go uruchomić i przejechać się bo nigdy nie jeździłem taka 450 accessa chciał bym mieć porównanie ale sam właściciel zdecydował sie na SWAP po tym jak przejechał sie quadem swojego kolegi którego Swapowałem jakiś czas temu z Krakowa już druga osoba potwierdziła że cb chodzi lepiej i fajniej oddaje moc ale mimo wszystko sam chciał bym to ocenić
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
To czekam w poniedziałek na info, ja mam przejechane ok 3500, i tak się zastanawiam czy już powinienem się do Ciebie umawiać czy jeszcze wytrzyma sezon, dwa........
Z tego co widzę to niezłe kolejki są u Ciebie
Z tego co widzę to niezłe kolejki są u Ciebie
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Dzisiaj w końcu udało mi się rozdzielić hamulce i założyć nową pompę hamulcową. Teraz hamuje w miejscu
Kamil mistrzostwo postawić dęba gadzinę
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Uważaj żebyś teraz fikolka w przód nie zrobił. ....
A ja jestem ciekaw jaka będzie różnica lucynki w porównaniu do ltr... a może sprawdzę jeszcze z yfz 450... znajomy niedawno nabył taki wiec jak odbiorę swojego to porownam ..... namawialem go na kupno lucka od Radka ale się rozmyślil. .... mam nadzieje ze go zawstydze jak staniemy obok siebie..
Kamil hamulce zrobiłeś tak jak Marcin? Noga - tył , klamka - przód?
A ja jestem ciekaw jaka będzie różnica lucynki w porównaniu do ltr... a może sprawdzę jeszcze z yfz 450... znajomy niedawno nabył taki wiec jak odbiorę swojego to porownam ..... namawialem go na kupno lucka od Radka ale się rozmyślil. .... mam nadzieje ze go zawstydze jak staniemy obok siebie..
Kamil hamulce zrobiłeś tak jak Marcin? Noga - tył , klamka - przód?
- beben1982
- Kontakt:
Tak tak właśnie zrobiłem hamulce według Marcina wskazówek klamka-przód noga-tył. Ale odpowietrzyć je to była masakra gdyby nie pomoc Marcina to pewnie bym tego nie zrobił.
beben 1982 też mam problem z odpowietrzeniem hamulców możesz zdradzić rąbek tajemnicy jak to zrobić
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
Najwygodniej odpowietrza się dużą strzykawką taka 100ml, za pomocą wężyka łączysz strzykawkę z odpowietrznikiem zacisku, luzujesz odpowietrznik i zasysasz strzykawką płyn, trzeba tylko uważać na poziom płynu w zbiorniczku i w razie potrzeby uzupełniać do odpowiedniego poziomu.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Kamil gdzie swoje filmiki wrzucasz? Czy ich nie wrzucasz?bo mam twoje konto na yt ale nie widze nowych filmikow... czas sie podzielic nagraniami na forum
- beben1982
- Kontakt:
To wina tej kamerki obraz nagrywa znośnie ale dźwięk to tragedia i aż szkoda tego wrzucać.