Prywatne odczucia po 4'500km na CF MOTO X8

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami CF Moto
Awatar użytkownika
Pingwin Legnica
PingwinSquad
Quad:: osiołek :)
Imię: Daniel
Kontakt:

Re: Prywatne odczucia po 4'500km na CF MOTO X8

Post autor: Pingwin Legnica » czw 05 mar, 2015

Sławek bardzo obiektywna opinia , jedna z najlepszych jakie widziałem.

Duża zasługa żywotności Twojego sprzętu to Ty. Jak dbasz tak masz. Ty dbałeś o maszynę, wszystko robione jak trzeba i dlatego quad się dobrze spisywał.

Trzymam za Ciebie kciuki, za nowy zakup i mam nadzieję, że nowy sprzęt sprosta Twoim sportowym oczekiwaniom.

Reasumując temat : najlepszy quad turystyczny na rynku, za przyzwoite pieniądze to bezapelacyjnie CF Moto X8. Reszta to kwestia dbania o sprzęt jak i też odpowiedniego serwisu. Cena pozostaje w połowie do amerykańskich odpowiedników a jakośc jest niższa ale absolutnie nie w takim stopniu jak cena. Pewne rzeczy natomiast są trwalsze .

Jest to też najlepsza oferta na pierwszy zakup quada (choć trochę ma za dużo mocy na początek) a patrząc na szybkość i cenę odsprzedaży mamy pewność, że w przypadku zmiany na inny model nie zrujnujemy się finansowo.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl

Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś

w trakcie szukania nowego kierunku...

Norek01
Quad:: CF Moto x8 camo
Imię: Łukasz

Post autor: Norek01 » czw 05 mar, 2015

Zmora gratulacje szybkiej sprzedazy! Licze ze i zakup bedzie taki szybki - oczywiscie powodzenia w poszukiwaniach. Wydawalo mi sie ze ja szybko sprzedalem swojego, niecale 1,5 tygodnia teraz wiem ze tylko mi sie wydwalo :-) chociaz ja nie chcialem stracic wiecej niz 2000 od zakupu i udalo sie. Czekamy na zdjecia nowej maszyny

Awatar użytkownika
Zmora1966
Quadowa Grupa Południe
Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
Imię: Sławek
Kontakt:

Post autor: Zmora1966 » pt 06 mar, 2015

Pingwin Legnica pisze:Sławek bardzo obiektywna opinia , jedna z najlepszych jakie widziałem.

Duża zasługa żywotności Twojego sprzętu to Ty. Jak dbasz tak masz. Ty dbałeś o maszynę, wszystko robione jak trzeba i dlatego quad się dobrze spisywał.
Dziękuję również za dobre słowa - zawsze staram się być obiektywny a już na pewno dbać o to co mam :) i nie obarczać winą innych jeśli to wina nie jest po ich stronie.
Jestem sam świadkiem że jak się nie grzebie niepotrzebnie przy Quadzie to jest on przez gwaranta rozpatrywany bez uwag. Więc trudno żebym napisał coś innego. Kto wie co by było gdyby na rynku pojawiła się X8 krótka i ważąca np. 350 kg z wspomaganiem.... myślę że miałbym duży ...bardzo duży dylemat.
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl

:I love QUADOWA GRUPA POŁUDNIE:

Awatar użytkownika
Zmora1966
Quadowa Grupa Południe
Kontakt:

Post autor: Zmora1966 » sob 07 mar, 2015

odnośnie użytkowania CFek - zadzwonił do mnie nabywca z prośbą o pomoc gdzie nabyć....nową półoś - już urwał :(.... ale to akurat pech - wkręcił coś w nią u urwał, bo ją zblokowało.
Zmora
www.sqgp.pl

Awatar użytkownika
Czoper
Quad:: can am outlander XTP 1000
Imię: Piotr

Post autor: Czoper » sob 07 mar, 2015

To znam taki inny przypadek tyle że z X7........ to nie pech to brak umiejętności niestety
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>

Awatar użytkownika
Zmora1966
Quadowa Grupa Południe
Kontakt:

Post autor: Zmora1966 » sob 07 mar, 2015

nie wiem, nie widziałem - nie wyrażam opinii
Zmora
www.sqgp.pl

Awatar użytkownika
GnuS
Quad:: AC 1000 MudPro był CF Moto X8
Imię: Artur

Post autor: GnuS » ndz 08 mar, 2015

Czoper pisze:To znam taki inny przypadek tyle że z X7........ to nie pech to brak umiejętności niestety
A skąd wiesz ze brak umiejętności ?? Może być zwykły błąd lub zmęczenie materiału. Ja ukrecilem trochę na swoje życzenie bo sie podpalilem i nie zwróciłem uwagi ze górka nie równa i poszła jak ta lala...

Pisz do nielota on bedzie coś miał ale w komplecie z przegubami.

ODPOWIEDZ

Wróć do „CF Moto”